icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 augusti 2019 22:42
3

En lugn onsdag i Spanien

En mycket lugn och behaglig dag och jag mår mycket bättre och kan äta som vanligt igen.  Det jag har fått problem med är hosta  och det är lätt att bli förkyld med alla väderomställningar.  Jag sov några timmar idag mitt på dagen och det var välbehövligt. 

Lunchen blev repris på paellan och var lika god idag. 

Idag skulle min mormor ha fyllt 100 år om hon hade levat och hon gick bort när hon var 89 år.  Brukar tänka vad roligt det hade varit om hon fått se lägenheten i Spanien och hon hade kunnat sitta här på balkongen och följa med vad som händer.  Hon blev väldigt ensam på slutet av sitt liv när hennes man gick bort.  Alltid när jag hälsade på var hon så ledsen när jag gick och ibland kan jag känna mig sorgsen när jag tänker på det.  Jag borde ha gett mer av min tid men jag är ändå glad att vi var nära varandra och har många fina minnen från mn barndom i Hässelby.  Hässelby är en väldigt  fin del av Stockholm med en vacker strandpromenad. 

Vi tog en promenad längst vår  strandpromenad  här ikväll och det var full fart med massa människor som badade och solade.  Jag passade på att ha en ny klänning på mig som jag köpte innan jag åkte.  Expediten sade själv vilken fin klänning och materialet är i fin kvalité.  Kände mig verkligen sommaraktig och härlig känsla. 

Lägger ut en bild på klänningen och samtidigt en bild på vår fågelskrämma som A köpte i Sverige.  Verkligen originell och jag har aldrig sett något liknande.  Den kretsar högt upp i luften och ser ut som monster på nära håll.  Den verkar väldigt effektiv måste jag säga.  Blir nästan själv rädd när jag går upp på takterassen.. :-) 

 

ae67426b-eb62-4155-acc2-bdcb9d1157aa.jpg89380d54-21f7-4cc9-bf6a-f99da45a2e39.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 29 aug 2019 03:40

  Jättefin klänning! Jaså, låter fint, jag har aldrig varit i Hässelby. Tråkigt med din mormor. 

 • 29 aug 2019 07:23
  Bella50

  Verkligen fin klänning..och du passar så fint i den.👍

  Sådana fågelskrämmor sitter ofta på diverse byggnader här hos oss.

  Fåglar skräpar ner väldigt...framför allt duvor och måsar.

  Fint hus ni bor i...

  Senast uppdaterad 29 aug 2019 07:24

 • 29 aug 2019 16:58

  Tack Mosel och jag kan rekommendera Hässelby.  Brukar kallas för Stockholms riviera och är verkligen vackert. Tar lite tid med tunnelbanan men värt ett besök. 

  Tack Bella !  Huset är verkligen fint och alla vi som bor högst upp har takterasser.  Har sett en likadan fågelskrämma i ett annat hus längre bort .  De behövs verkligen för oj vad nedskräpat det var första dagen vi kom hit. 

Logga in för att skriva en kommentar.