icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 juni 2014 20:02

En lugn och trevlig dag

Ikväll skulle jag ha träffat en kvinnlig polis från Umeå som ville hyra min lägenhet men det gick inte att ordna parkeringsplats åt henne. Endast långt bort från där jag bor och det fungerar ju inte när man jobbar mitt i natten. Räcker inte att vara polis om man säger så och jag förstod att hon tvekade. Mycket trevlig kontakt och hoppas det ordnar sig för henne. 

Nu på torsdag ska jag träffa en kvinna från Skåne som jobbar som butikschef i en klädbutik i Stockholm och behöver någonstans att bo. Jag får en känsla att man min lägenhet kan passa bra för henne. Vi får se om jag har rätt. 

Maten fungerar bra och jag äter så god lunch att jag känner mig lugn på eftermiddagen. Det är det som är så bra med LCHF och börjar känna att jag inte saknar bröd och smörgåsar. Mycket bra. Det är en god bulle som är lockande ibland till kaffet som sagt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.