icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 april 2015 20:25
5

En lugn och stilla lördag

 En otroligt lugn dag då det inte hänt så mycket men det gör inget alls. Skönt att få ta det lite lugnt.

Jag gick ut en sväng och handlade och skulle hämta ett paket jag beställt från Kicks. Ett härligt lyxigt paket med duschcremé, kroppscréme,mascara samt hårinpackning.. Jag längtade att få prova de nya sakerna.. Döm om min förvåning när jag får frågan om jag har giltig legitimation när jag lämnar fram mitt ID-kort. Jag var som ett levande frågetecken men inte mycket att göra och jag får ta mitt pass och hämta paketet imorgon istället. Jag hade inga glasögon med mig och  jag kunde inte se vad som stod på ID-kortet och på vägen hem funderade jag om tio år verkligen hade gått så fort och nästan kusligt vad livet rusar iväg.. Blev lite lugnare när jag kom hem och såg att det var fem år det handlade om... Tiden går fort men inte så fort och jag  har inte tänkt på att mitt IDkort bara gällde i fem år.

Nu håller jag på och lagar till en auberginegratäng med nötfärs och fetaost.Jag har följt receptet men gör en egen liten idé att jag blandar ned hackad persilja med den rivna osten.Nu när jag skriver kom jag på att jag ska lägga till några hackade soltorkade tomater  också.Blir nog gott.

Klarat mig bra utan smörgåsar till frukost och jag ska hålla mig ifrån bröd ett tag har jag tänkt. Imorgon ska jag dock baka några kakor enligt LCHF. Då har jag något gott till kaffet som jag tycker om att ha när det är helg. Idag åt jag chokladmoussé som jag gjorde tidigare i veckan.Jag börjar så här och känner mig för och blir det inte bra korrigerar jag under resans gång.

Gillar

Kommentarer

 • 25 apr 2015 20:29

  Gratängen lät mumsig! :-)

 • 25 apr 2015 21:37
  Tita

  Visst är det skönt med "inget att göra" dagar det är då vi samlar krafter!

  Pepp yes

 • 25 apr 2015 22:56
  Bella50

  Jag tog 1ägg, några kräftstjärtar och majonnäs imorse och åt inte på 6 tim.efter det.👍

  Imorgon ska jag ta 2 varma mosade ägg + smör och lite salt . Båda två goda och mättande .

  Jag försöker äta mindre "bröd" f.n. trots att det är just på helgen det brukar bli det i vanliga fall. Ska utvärdera om det ger resultat.😬

  Härligt med en " göra vad man känner för-dag " 👍🌹

 • 25 apr 2015 23:14

  Ååååh va gott det lät med den gratängen. Det måste jag prova att göra. Mums så gott!! Ha det så gott.

 • 27 apr 2015 06:38

  Tack ala och gratängen blev riktigt god.Åt den till lunch igår och aubergine är så gott ..Passade bra att lägga till soltorkade tomater och persilja.

Logga in för att skriva en kommentar.