icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 juli 2015 20:21
5

En lugn kväll

Känner fortfarande av glädjeruset när jag vägde mig i morse. Så härlig känsla att få detta kvitto att vara på rätt väg. Jag är ganska hungrig och kan kurra i magen under fasteperioden på förmiddagen men jag vet ju att det blir lunch snart. 

Idag åt jag lunch  på indisk restaurang någon kyckling i sås och hoppade över ris och bröd som de andra åt.Till kvällsmål blev det färdig sparrissoppa och vad gott det smakade. Otroligt att man ska tycka det är skönt att få varm soppa i sig när det är sommar...

För övrigt har jag mest vilat ikväll då jag varit trött. Har fått oljan som lindrar värken och det är fantastiskt men problemet finns kvar och gör mig trött. Jag lämnade återbud ikväll till en väninna då vi skulle ha gått ut och ätit och klokt beslut. 

Jag ska koppla av nu med en kopp te och en film.

Gillar

Kommentarer

 • 28 jul 2015 21:13
  paloma

  Grattis Eleganz, hoppas att du blir bättre i din axel när du kommer till värmensmiley

 • 29 jul 2015 18:11
  Tita

  Jag känner som du vill vara hemma. Risken att trilla dit är minst då man är hemma.

  du är så klok och det går så bra för dig! Pepp!

 • 28 jul 2015 21:19

  Tack Paloma. Solen kommer nog att göra gott för axeln och även att få semester.Börjar längta efter semester känner jag. 

 • 29 jul 2015 09:26
  Bella50

  Hoppas dagen blir bra när du vilade igår . Vi syns på tåget 🌹👍

 • 29 jul 2015 19:36

  Tack Bella och även om vi inte alltid sitter i samma kupé vet jag att du finns där och det känns bra. Grattis att det går så bra för dig.

  Tack Tita och det var ett klokt beslut att vara hemma igår. Hade nog blivit ett glas vin till maten,kanske två och känns onödigt just nu. Nu vill jag hålla linjen när 16:8 fungerar så bra. Pepp tillbaka till dig! 

Logga in för att skriva en kommentar.