icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 november 2015 19:27
4

En lugn dag och god LCHFpizza

Idag har jag fixat hemma och fått mycket tvättat vilket är skönt. Ute i centrum en stund på jakt efter ett par byxor men svårt att hitta. Jag har köpt ett par men osäker på om de är snygga. Vilka bekymmer.. :-)  Jag har svårt att hitta byxor då jag har kraftiga ben även om de blivit smalare efter min viktnedgång. Ska ha några som sitter åt i midja och lite lösa i benen men inte alltför vida och inte för åtsittande. Kallas väl balans..

Köpte även en fin vit långkofta som kommer bli snyggt att matcha med mycket av mina kläder.

Nu har jag precis ätit LCHF-pizza och så otroligt gott. Blir roligt att överraska A med när han kommer hem senare ikväll. Jag gjorde en LCHF-pizza för ett år sedan ungefär med philiadelphiaost som bas i degen. Blev inte bra kan jag säga och jag har aldrig gjort om den. Nu fick jag ett recept gulligt nog av min vän Bella här och stort tack.. :-)  Blev verkligen gott och det här ska göras fler gånger.

Ikväll väntar upplösningen av Bron och ska bli riktigt spännande. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 30 nov 2015 07:21
  aregnisw

  Jo du antingen har man smal midja och kraftiga ben eller oxå är det tvärtom inte alls lätt att hitta byxor därför kör jag med tights än så länge köpte ett par med utsvängda ben lite 70-tal men så underbart sköna och jag fick mycket beröm för dom på mitt jobb med. Annars finns det ju vida byxben nu i massor vad jag sett men jag tycker dom flaxar om benen o dom passar inte mig.

  Alla har vi så olika kroppar antingen vi går upp eller ner i vikt så kläder kan bli problem ibland du. Även om jag kan kalla det lite onödiga bekymmer wink

  LCHF-pizzan lät god undrar om jag kan äta den som är glutenintolerant annars skulle jag väldigt gärna vilja ha receptet när du får tid du kan ju skriva det i ett meddelande om du vill. vore toppen yes

 • 1 dec 2015 08:35
  Bella50

  Botten innehåller inget mjöl aregnisw.  Mailar receptet.

    

 • 1 dec 2015 23:44

  Hej. Den där pizzan lät intressant. Jag tar gärna receptet med kära ni. 

  Kram Sandra 

 • 2 dec 2015 07:26
  Bella50

  Jag mailar receptet snuttan7 👍

Logga in för att skriva en kommentar.