icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102884
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 juli 2019 21:57
5

En lite jobbig måndag

Jag vill inte klaga men ibland är vissa dagar inte helt bra trots att inga större problem har visat sig.  Just därför klagar jag egenligen inte men konstaterar att det var inga bra energier omkring mig idag.  

Kändes lite tungt med första dagen och inställda pendeltåg och jag åkte extra tidigt hemifrån.  Allt flöt på bra och imorgon ska jag åka en kvart senare. 

I söndags installerade jag min nya mobil som jag skjutit upp så länge för jag tycker det är så jobbigt.  Snälla A har hjälpt mig tack och lov men det är så mycket när man byter mobil.  Grunnade så på bussen hem hur jag kunde byta till svenskt tangentbord och jag lyckades till sist.  Skönt att kunna skriva och använda å,ä och ö... Mycket kvar men kul att ha en modern mobil.

Fick en fläck på min vita skjorta när jag åt lunch idag och gick inte bort fast jag tvättade den två gånger i maskin ikväll.  Om någon har ett tips på bra medel tar jag gärna emot det men det är ett känsligt material och en fin blus så jag vill vara försiktig. 

Försökte träna lite schack ikväll men var så trött att jag nästan somnade när jag skulle lösa ett problem och såg inget alls.  

Bara att konstatera att vissa dagar är man inte helt på topp.  Det finns dock en positiv sak i det hela att jag har hållit min matrytm.  Så lätt att vilja handla något onyttigt när man känner sig så här men jag har stålsatt mig.  Jag mår verkligen mycket bättre när jag undviker socker. 

Igår tränade jag utegympa igen på Friskis och så härligt att få röra sig under bar himmel.  Jag kände mig stolt över mig själv när jag kom hem och mådde så bra. Nu är jag verkligen på rätt väg. 

Gillar

Kommentarer

 • 8 juli 2019 23:01
  piaan55

  Pepp och Kram från Västkusten.heart
  Är det en fett fläck du fått på Skjortan ? Yes diskmedel och låt ligga en stund. Skolj.

   

 • 9 juli 2019 05:57

  Tack Lissalo och PIa!  Ska prova detta med Yes när jag kommer hem i kväll. 

   

 • 9 juli 2019 08:33
  Bella50

  Grattis till att du håller dig på banan trots dessa ” incidenter”. 🥰✌️

 • 10 juli 2019 19:58

  Tack Bella och det känns bra. Just sådana situationer är det lätt att ta till choklad eller liknande. 

 • 10 juli 2019 23:11
  Bella50

  Känns väl igen...och lite självömkan på det...då faller man lätt.

  Tur du hittat en styrka i ditt beslut att hålla kursen, oavsett.

  Grattis vännen 👏👏💐

Logga in för att skriva en kommentar.