icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
4 februari 2014 21:45

En lång arbetsdag och äntligen hemma

Precis hemkommen och på grund att av det körde ihop sig i ett viktigt ärende fick jag jobba till halv nio ikväll. Tufft men nu känns det skönt att vara hemma igen. Inget besked om träningslägret idag och kände hur jag ryckte till varje gång det kom ett mail. Kan vara negativt eller också är inte uttagningen klar. Har börjat fundera på om jag inte ska återuppta 5:2 igen. Tror jag gjorde fel som alltid åt tomatsoppa dessa dagar och fastan blev en riktig pina. Visserligen överlycklig när den var över men så ska det inte behöva vara. Nog ska man kunna äta lite gott med enbart 500 kalorier trots allt ändå. Har gått med i en tråd här som heter Sista gången. Inspirerande och nu ska jag komma rätt när det gäller mat och hitta den vikt jag trivs i. Så det så!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.