icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 september 2016 22:07
4

En lätt korrigering idag av L7

Det har gått väldigt bra och smidigt dessa dagar och jag har klarat mig utan mellanmål. Inser hur mycket nötter det blivit för mig förut och jag tar bort dem helt tills vidare. A hade omtänksamt nog lagt ned en påse nötter i min handväska i måndags morse men jag tog bort påsen och förklarade för honom att jag äter för mycket nötter.

Ikväll var det zumba och lika härligt som vanligt. Jag gjorde en liten s k korrigering ikväll och har ätit efter det jag kom hem trots att klockan var över sju. Förra veckan åt jag inget alls och lade mig hungrig samt hade en sådan vansinnig huvudvärk och mådde inte bra dagen efter. Jag vill inte vara fanatisk utan anpassa mig till det liv jag lever.

Gillar

Kommentarer

 • 20 sep 2016 22:48
  Bella50

  Precis rätt beslut ikväll 👏👏 Man behöver ju inte äta så mycket , men rent psykologiskt kan man stävja huvudvärk med nåt litet bara.

 • 21 sep 2016 05:01
  Krusmor

  Fin och omtänksam själsfrände du har i A :)
  Ha en fin dag. L7 låter intressant.

 • 21 sep 2016 06:28
  marre64

  Efter träning så måste man äta lite iaf, bra val att göra ett undantag 👍🏼

 • 21 sep 2016 06:57

  Tack allihopa och jag tappade faktiskt rytmen förra veckan när jag mådde dåligt och fick huvudvärk och åt lite onyttigt. Idag känns det mycket bättre och helt rätt beslut som sagt. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.