icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 oktober 2015 22:10
1

En kväll i stillhet

Haft en bra dag där jag försökt att ta pauser under jobbdagen och började dagen med en meditation. Inte så van att meditera och att släppa tankarna men vill få in det i mitt dagliga liv samt att det har hjälpt mig mot min spänningshuvudvärk.

Lite obehagligt på bussen idag när jag blev tillsagd av en man för jag hade några jordnötter i en påse som jag åt. Jag skämdes faktiskt och en väldigt obehaglig känsla och det är klart att det är tanklöst när man tänker på allergier och sådant. Usch,jag ryser vid minnet och kanske ska sluta äta nötter på offentlig plats.

En lugn kväll för övrigt. Blev glad när jag såg att det lyste i vardagsrumsfönstret och A var hemma även om han inte var så sällskaplig för han sov som en stock i soffan men det blev bättre efter ett tag. Lite småprat och sedan såg jag på Bron som slutade väldigt dramatiskt. Nu ska jag meditera en stund innan jag somnar.

Så inget har egentligen hänt. Eller har det .. ?

Gillar

Kommentarer

 • 27 okt 2015 09:02
  paloma

  Visst är det obehagligt när någon hoppar på en.

  Häromdagen när jag var och handlade skrek en man framför mig i kön att det var svartskallarnas fel att han hade låg pension, han pekade med sitt finger mot mitt ansikte och sa det är erat fel att jag måste köpa mat för halva priset. Det var väldigt otrevligt och det är första gången sedan jag var liten, som någon kallat mig svartskalle. Jag försökte förklara att jag bott här sedan jag var fem år, men då blev han bara argare.

  Jag tänkte efteråt att sådana människor kan vara farliga, och att jag hädanefter ska undvika att försöka förklara.

  Ha en bra dag.

Logga in för att skriva en kommentar.