icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096383
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 oktober 2017 07:14
3

En helg med mycket väntan

Minst sagt intensiv helg och jag är helt uttröttad denna måndagsmorgon. Det började med ikeabesöket och vi hittade en mycket fin loftsäng som A:s son ska ha i sitt rum. Ikea har mycket bra saker och idéer men alla vet säkert vilken tid det tar. Köa för att få information,  sedan hämta allt vid lagret och stå i en lång kassakö bara för att komma till en lika lång kö för transport hem. Puh.. 

Dagen efter åkte jag till min schackturnering och det var så dåligt arrangerat att vi fick vänta en timme innan turneringen kom igång. Vi tar igen tiden förkunnade tävlingsledaren.. Låter bra men det som hände är ju att vi spelare fick spela utan paus. 

På väg hem vid sjutiden på kvällen visade det sig att - efter att ha väntat 20 minuter på pendeltåget - att det vi var tvungna att vända om efter att ha suttit fast i tunneln ett bra tag. Kom till Sundbyberg där alla väntade på taxi. Jag tog en buss till Hallonbergen och sedan väntade jag på tunnelbanan till Kista i tio minuter. Väl där hittade jag en taxi men föraren verkade knappt veta var Jakobsberg låg och visste inte hur hans GPS fungerade. Jag blev riktigt irriterad och sade åt honom att stanna bilen och betalade och hoppade av. På en mörk landsväg och visste inte riktigt var jag var men som tur var kom en buss så jag kunde åka tillbaka till Kista. Precis när jag kom till Kista såg jag min buss till Jakobsberg på väg att starta. Jag sprang allt vad jag orkade och kastade mig  in genom bakdörrarna. Sedan  kom jag äntligen hem och resan tog tre och en halv timme! 

Väl hemma var det full fart för mina duktiga killar som höll på att montera nya sängen som kom igår. A var riktigt trött och det var en av anledningarna att jag inte ville ringa att han skulle hämta mig. Fin blir sängen i vilket fall som helst och idag ska det sista göras. Ska ta en bild och visa när den är klar.. 

Schacket blev godkänt resultat och även maten men dock åt jag ganska lite igår pga stressen. Bättre det än att göra tvärtom som jag gjorde tidigare och förr i tiden hade det säkert blivit en chokladkaka medan jag väntade men inget sådant igår. 

Inne på fjärde kickstarten och allt känns bra. Det enda jag vill är att få bättre tid för planering. 

24a7e3f9-ce62-4047-8f54-af5ea4aa6abf.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 16 oktober 2017 07:48
  Bella50

  Fina du...lika chic som alltid heart

  Lycka till med allt nu.

  Senast uppdaterad 16 oktober 2017 07:49

 • 16 oktober 2017 08:47

  Tack snälla min vän Bella och känner mig vid gott mod. Ha en fin dag. 

  heart

 • 17 oktober 2017 06:49

  Tack LissaLo! heart

   

Logga in för att skriva en kommentar.