icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 maj 2014 19:33
1

En härlig helg som har gått väldigt fort

.. och i rasande fart verkligen och jag har haft det bra. Dock vaknade jag på lördagmorgonen med huvudvärk och oroskänslor. Verkar som jag har svårt att vara ledig men säkert inte ensam om fenomenet.. Allt blev bättre när jag träffade A inne i stan och vad härligt det är att se Stockholm och alla människor blomma upp och njuta av solen. Vi tog en promenad in till gamla stan och jag såg en klänning i ett fönster jag gärna ville prova. Tog storlek M men försäljaren tyckte jag skulle ta S. I parentes kan man väl säga hur att den försäljaren vet hur man säljer till kvinnor.. Klänningen passade bra men i ärlighetens namn väldigt stora storlekar men kul ändå. Sedan lunchade vi på Medborgarplatsen i folkvimlet efter att ha gått en promenad där jag bodde som barn vid Mosebacke torg. Ett tag tänkte vi luncha på Erstaterassen men en lunch för 250 kr kändes för dyrt. Kändes mysigt att sitta på Medborgarplatsen och jag åt nyttig lunch med grillspett och grekisk sallad. Sedan kom det medvetna avsteget när vi glass utomhus på Gunnarssons konditori. En härlig känsla som var väl värt det. Helgen har gått väldigt bra matmässigt och inte alls som förut vilket känns bra. Förut kunde det bli kanelbullar till frukost när jag var hos A men nu blev det två skivor mortadella och en bit brie och melon. Klarade mig länge på det. Ibland känns det lite magiskt med frukostar för man hittar alltid något i kylskåpet man kan äta.. Allt är inte bara te och smörgås som jag har trodde förut..

Kommentarer

  • 18 maj 2014 22:15
    Gittebe
    Åh vad härligt det låter. Gamla Stan är ju så mysigt. Länge sen jag var där. Själv var jag i Hagaparken och promenerade igår. Riktigt mysigt. Håller med att Stockholmare verkligen njuter när solen och värmen kommer.

Logga in för att skriva en kommentar.