icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 februari 2014 08:13
7

En god frukost denna lördagsmorgon

Dags för lite variation på min frukost och jag stekte en omelett med ost och skinka. Till det lite av gårdagens melonsallad. Förlåt om jag verkar tjatig men tycker bara det är så skönt att upptäcka att jag kan äta frukost utan smörgåsar och nu går det mycket lättare än förra gången. Nu ska jag förbereda lite innan min väninna kommer från Örebro. Har tänkt göra en kycklinggryta med kantareller. Om jag hittar kantareller annars får det bli champinjoner. Till fikat bjuder jag på mörk choklad. Ska bli så roligt och träffas. Vi har känt varandra i tjugofem år och mycket har hänt oss genom alla år. Rätt fascinerande att man kan följas åt genom livet även om det blivit uppehåll ibland.

Kommentarer

 • 22 feb 2014 08:52
  Så roligt att du hittat bra alternativ till den klassiska mackan! :-) Hoppas du får trevligt med din vän! :-)
 • 22 feb 2014 09:12
  Tita
  Du kommer i din klänning med din målmedvetna inställning. Jag skulle gärna bli lite smittad.
 • 22 feb 2014 11:06
  lenaek
  Ha en jättebra dag!
 • 22 feb 2014 12:27
  Krusmor
  JA visst är det underbart och hitta alternativ till frukostar som man känner FUNGERAR :) och det utan bröd!!! Jag har också experimenterat med frukosten idag och stekte ägg och en bit frukostkorv, till det tog jag keso. Alltid kan vi lära oss något nytt, eller hur ?! Ha en riktigt trevlig dag med din väninna :)
 • 22 feb 2014 19:38
  Triggy
  Toppen! Jag har också alltid tyckat att frukost är bröd.... Men.... det finns ju massor med annat. Har själv nyupptäckt keso... smakar så bra med frukt o grönt!! Hoppas ni får en härlig dag!
 • 22 feb 2014 20:17
  Visst är det så att det finns annat än bröd till frukost. Ganska roligt att upptäcka det. Vi får tipsa varandra lite.. :-) Jag var på väg att köpa melon idag för att ha till frukost imorgon men stoppade tvärt när jag upptäckte att den kostade 60 kr. Visserligen stor men ändå. På tok för mycket.
 • 22 feb 2014 20:26
  Triggy
  Melon brukar bli billigare till sommaren :) Vi får se fram emot den! Vill gärna ha en massa tips så fortsätt skriv allt du kommer på :)

Logga in för att skriva en kommentar.