icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074606
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 April 2015 06:57
2

En god frukost

 Jag fick sova hela natten och mår mycket bättre idag.  Ska ta en liten mjukstart och jobba halva dagen idag och se hur det känns.

Har precis ätit en god frukost med lax, avocado,melon och hallon. Känns bra och nu är jag på rätt väg bort från smörgåsarna.

Igår mediterade jag för andra gången och jag tycker faktiskt det hjälper mot min huvudvärk. Ger mig ett behagligt lugn. Så skönt att få vila i sig själv och vad mycket stress vi matas med egentligen dagligen. Gälleratt skapa dessa oaser av lugn för sig själv.

En lustig sak hände när jag mediterade igår. När A kom hem kastade han sig över datorn direkt för han skulle se en fotbolssmatch i Champin League. Sådant får man ju naturligtvis inte missa.. :-)  Medan han satt helt fascinerad av matchen satt jag i arbetstrummet och mediterade. Precis på slutet kommer han in och blev helt förskräckt att han störde mig men det var ju ingen fara då han inte kunde veta att jag mediterade.. Det roliga var att han var så inne i fotbollen att han inte märkt att hans jeans inte var knäppta och de hängde längst vaderna..Såg för dråpligt ut. Vad vi skrattade..!  Inte lätt att meditera när man får sådana avbrott men passande nog hette mediationen  att hitta sin inre glädje..

Idag blir det spännande då jag ska vara med i ett radioprogram som heter Plånboken och ställa en fråga. De ska ringa upp mig och ska bli intressant att höra vad experten säger.

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 Apr 2015 07:34
  Tita

  Det går att hitta glädjen i vardagen som du gjordelaugh

  Ha en bra dag!

 • 22 Apr 2015 08:31
  utter

  Såg ut att vara en jättegod frukost! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.