icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 april 2018 07:34
3

En fin helg

En fantastisk fin och solig dag i lördags och jag satt på balkongen och drack kaffe och läste en bok. Känslan är obeskrivlig. Det är något speciellt med denna lyckokänsla som infinner sig de första vårdagarna.. 

Innan dess var vi en sväng på Ikea och det var ovanligt lite folk och säkert beroende på det fina vädret.  Sedan skickade jag iväg A på diverse affärer runt omkring och landade själv på Plantagen. Där gick jag omkring i flera timmar och drömde mig bort och så att säga botaniserade.. 

Kom hem med många fina nya blommor och köpte tre vackra orkidéer. En av dem fick stå i en ny orkidékruka inköpt på Ikea. 

Jag hade tänkt spela en schackturnering i Uppsala i helgen men jag sov dåligt på natten och plötsligt kände jag att jag inte skulle orka och vi skulle spela från 11.00 till 16.30 utan rast. Det är ganska påfrestande och en onödig utmaning för mitt nya sätt att äta. Jag lämnade återbud och gick tlll Friskis istället.  Bra beslut. 

Känner ofta att det är fel att ändra sig och har varit lite av ett kännetecken i mitt liv. Till och med i mitt äktenskap när jag gifte mig som ung. Vi hade det inte bra men jag tänkte att har man satt sig i båten får man ro den  i land.  Så är det tack och lov inte utan det går att hoppa av båten. 

Gillar

Kommentarer

 • 17 apr 2018 07:43

  Visst är det härligt att få kunna få njuta av den första vårsolen !

   

  Så många gånger som jag fått höra " har man tagit fan i båten får man ro honom i land " och jag avskyr det talesättet.

  Är man dömd till livstid skam skuld och olycka för att man gjort ett felval och måste det valet följa med resten av livet ?

  NEJ !! - skönt att du valde att hoppa av båten smileyyes

 • 17 apr 2018 08:33
  aregnisw

  Ja nu måste man ta vara på värmen och det fina vädret bra beslut du gjorde och gör nu också smiley

 • 17 apr 2018 16:49

  Tack 8veckor och aregnisw och visst är det ett hemskt talesätt. Nej, vi ska både hoppa av båten och vara snälla mot oss själv.  Jag är jättetrött just nu men har bokat ett pass på Friskis ikväll och tror jag kommer att må bra av det. 

Logga in för att skriva en kommentar.