icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1097173
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 november 2015 08:28

En fin dröm

Jag sov väldigt dåligt natten till lördag och var ganska trött igår hela dagen. Lade mig redan vid tiotiden och sov hela natten. Vaknade när A gick till jobbet vid halv sex och även om jag tycker om att starta dagen tidigt, lite väl tidigt för att gå upp en söndag. Jag somnade om och hade en fin dröm om att jag jobbade i ett antikvariat och hade så många kunder att affären var proppfull. Vet att jag kände i drömmen att jag undrade hur jag skulle kunna stänga men det var en fin känsla. Kanske mitt inre uppmanar mig till  förändring och det behöver inte vara att byta jobb utan att ta vara på livet och inte må dåligt av sitt arbete.

Idag blir en lugn söndag och att pyssla hemma vilket känns bra inför veckan som kommer och en del att förbereda inför resan till Spanien på fredag.

Igår såg jag  på Europamästerskapet för schack på datorn och det är så spännande att se live samt höra hur de kommenterar samtidigt. En spänannde match mellan Armeninen och Frankrike där partiet såg ut att sluta oavgjort men ställningen förändrades hastigt på brädet. Den kvinnliga kommentatorn skrek i affekt att spelaren från Armenien gjort bort sig medan den manlige inte höll med utan frågade varför och håller inte varianten men han fick svar att här behövs inga varianter på brädet utan det räcker att se på kroppspråket. Helt rätt och spelaren satt i hopsjunken ställning och skakade på huvudet och han hade missat ett viktigt drag och fick ge upp partiet. Kanske säger detta inte så mycket om man inte spelar schack själv men kroppspråk kan alla förstå.. Det intressanta är ju också att jag tror sådant har med manligt och kvinnligt att göra och att en man är beroende av konktreta varianter men en kvinna kan gå på mer känsa och intution.. Jag generaliserar men vill göra det efter det jag såg igår och de erfarenheter jag har i mitt liv.  Spännande sändning hur som helst och Frankrike vann matchen.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.