icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 november 2014 20:05

En fin dag går mot sitt slut

Idag hade jag ett fint och tankeväckande möte med min f d granne Sonja 93 år. Hon blev glad över tvålen från Marocko och fick även fin choklad från Paris av mig som jag köpt i Eiffeltornet när vi dar förra månaden.

Vi pratade mycket och jag frågade om hennes liv och jag inser hur hög ålder 93 år och vad mycket man varit med om. Ett människoliv rymmer verkligen mycket. Sonja frågade om jag ville ha ett glas likör till kaffet och egentligen är jag inte så förtjust i det men jag sade ja för att göra henne glad. Fick tankar och samma känsla som när jag var hos min mormor som också gärna ville bjuda på ett glas likör till kaffet. Jag kan känna en speciell känsla när jag kommer in i en äldre människas lägenhet. Lite som tiden står stilla och en känsla av trygghet. Svårt att förklara och känns som det är något vi behöver fånga och hålla kvar i vår moderna tid.

Jag är ensam ikväll då A jobbar och jag har stekt en kycklingfile och gjort en sallad jag ska äta till. Imorgon är jag ledig och känns välbehövligt och skönt. Verkligen lyxigt att vara ledig en måndag.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.