icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 september 2014 21:12
4

En dröm med ett speciellt budskap

Jag har känt mig väldigt orolig på sista tiden som jag skrivit om här. Jag är hur lycklig som helst i mitt samboliv så det handlar inte om det utan snarare om någon typ av rädsla som jag inte riktigt kan definiera. 

Inatt hade jag en märklig dröm. Jag drömde att jag åkte buss till jobbet och låg i en säng med nattlinne på. ( Drömmar är inte alltid logiska och verkighetstrogna.. ) Jag plingade i snöret för att gå av men förstod att jag inte skulle hinna klä på mig innan bussen stannade så jag rusade fram till chauffören för att be honom vänta på mig men upptäckte att förarplatsen gapade helt tom. Förarplatsen helt tom men bussen åkte av sig själv på motorvägen. I drömmen greps jag inte panik utan tog det lugnt.

Jag tolkar det som att jag måste släppa taget lite i livet. Ibland finns det ingen chaufför som styr  men vi kan åka med ändå .. 

Känns som detta var ett budskap från mig själv i vägen att hitta lugnet inom mig själv. Också ett bra tecken inför nästa vecka då jag lägger om kosten. 

Gillar

Kommentarer

 • 25 sep 2014 21:28

  Ja, jag tror också på att lyssna inåt och på drömmarnas budskap.. 

 • 25 sep 2014 21:46

  Tack Lissalo och det dröjde lite innan jag kom på vad drömmen ville säga för först tyckte jag bara att den var lite konstig men sedan förstod jag.. 

 • 26 sep 2014 06:46

  Tänkte lite som du när jag läste din dröm; Vem är det som styr över dig? Ingen alls? Behöver du ta tag i ratten själv eller går det bra att låta livet rulla på ett tag medans du ägnar dig åt dig själv (påklädning)? Intressant med drömmar och bästa tolkningen av just din dröm gör du ju naturligtvis själv.

 • 26 sep 2014 07:35
  Tita

  Fin tolkning tycker jag. Du har nog hittat koden för hur du skall få tillbaka ditt lugn och den harmoni som avspeglas i dina inlägg.

  sköt om dig!

Logga in för att skriva en kommentar.