icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 oktober 2016 20:05
3

En doft av Spanien i den svenska hösten

Igår tog jag jag och A med min systerdotter till Mall of Scandinavia och hon hade aldrig varit i detta jättelika köpcenter. Helt otroligt vad mycket folk! Faktiskt lite för mycket för allas vår smak och vi skulle äta lunch och hade tur att vi några platser så vi kunde sitta och äta. Rätt beteckande med familjen där paret började bråka med varandra och kvinnan skrek med hög röst att hon inte pallade längre. Jag kan förstå det även om jag tycker att man får behärska sig lite.

Idag blev det den betydligare lugnare gallerian i Jakobsberg och vi kunde sitta och prata i lugn och ro när vi lunchade. Sedan handlade vi aubergina och zucchini för vi skulle göra friterade sådana som var så gott när vi fick det i Spanien. Min systerdotter är helt otrolig på att laga mat så det kändes tryggt att ha henne i köket.

Blev otroligt gott! Detta är bättre än pommes frites. Ganska fett naturligtvis men passar utmärkt till en festlig lördagsmiddag.

a090d8e9-b45e-48d7-be3c-391f78c17797.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 3 okt 2016 07:44
  Bella50

  Såg gott ut. Åh, vilket fint foto på dig. 👏👏👏

 • 3 okt 2016 07:57

  Tack Bella och verkigen gott. Inte helt LCHF för vi hade majsstärkelse men man kan ha det vid festliga tillfällen. Ville ta fram fotot och minnas sommaren i Spanien.. smiley

 • 3 okt 2016 08:01
  Bella50

  Jag använder majsstärkelse istället för mjöl de gånger jag reder nåt. 

  Det gör nog varken till eller ifrån. 

Logga in för att skriva en kommentar.