icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 oktober 2014 20:01
1

En dag går fort trots en extra timme..

Känns som hela helgen och denna dag bara sprungit sin väg men jag har haft en riktigt skön helg. Vaknade imorse med huvudvärk men har tagit det lugnt idag . Gick inte på core på gymet och tackade nej till att vara med i en schackturnering. Tråkigt men hälsan är viktig och det har varit skönt att få vara hemma utan massa krav.

I eftermiddags såg jag en så otroligt spännande film. Handlade om några poliser som hittade en stor summa pengar på en brottsplats  och bestämde sig för ta dem själva och inte säga något. Frestelsen blev för stort ooh ett välkänt tema. Det gick inte bra för dem och det ena ledde till det andra och blev inget lyckligt slut. Giillar sådana psykologiska thrillers och riktigt mysigt att kyra ihop sig i i soffan och se en så bra film.

Provade ett par svarta långbyxor idag i storlek 38 men sitter fortfararande hårt åt i midjan så det ser inte snyggt ut och för tajta i låren. Men snart så.. Kommer att få så många nya kläder jag inte har kunnat ha på ett tag när jag har nått min målvikt och vilken motivator det är.

Idag hade jag planerat att göra en omeltt till frukost och visste att det bara fanns två ägg kvar. Det fanns det inte visade sig utan bara ett eftersom A ätit ett innan han gick till jobbet. SÅ är det när man är två i huset.. :-)  Jag stekte ett ägg istället.

Ikväll har jag ätit köttfärsbiff med sallad och känner mig behagligt mätt. Här ätit en glass idag till kaffet men vill ha något gott när det är helg. Ska försöka lära mig att baka något bra LCHF-aktigt men jag har inte kommit dit än. Är på väg men det går lite sakta men det gör inget för jag har inga planer på att vända om..

Gillar

Kommentarer

  • 26 okt 2014 20:05

    Visst är det motiverande att prova kläder! :-D

Logga in för att skriva en kommentar.