icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 maj 2017 09:13
2

En bra arbetsvecka

Jag var lite orolig för om jag hade börjat jobba för tidigt och stresssymptomen skulle komma tillbaka men det har gått väldigt bra. Inte riktigt kommit igång ännu med mina nya recept men jag är på väg. Ätit på ett annat sätt och inget fikabröd eller någon choklad i väskan på vägen hem. Stora framsteg för min del när det gäller att vända om. 

I torsdag var jag ute på kvällen på fina Gondolen med några kollegor. Undrar lite hur jag skulle orka då det var längesedan jag gjorde något på kvällen. Gick bra och var hur trevligt som helst. Åt vit sparris som var fantastiskt gott med ett glas vin till. Slås av hur värdefullt det är att träffas och vi var fem kvinnor i varierande åldrar och vi har jobbat tillsammans i ett kvinnlig nätverk på företaget och skapat olika aktiviteter. Nu fick vi chans att prata och även om det var olika åldrar har vi det gemensamt att vi står mitt i livet med allt vad det innebär. Livspartner, vänner, bostad, jobb med som där hör till. En av kvinnorna hade fått för mycket att göra och sagt upp sig utan att ha nytt jobb. Mycket modigt men inget jag skulle våga göra. Nu  hade hon fått en ny tjänst och visst är det härlgt när sådana sker samt starkt att säga upp sig när man inte vill vara kvar. 

Jag har haft en skön helg och fint med en extra dag. Inget Valborgsfirande dock men det gör inget alls. Ägnade kvällen åt att tvätta igår då jag samlat på mig mycket tvätt och dagen innan städade jag badrummet och sorterade alla burkar och attiraljer. Så glad att ha energi igen. 

Gillar

Kommentarer

 • 1 maj 2017 10:15
  Bella50

  Vardagliga göromål är faktiskt " livgivande och lättande" . Att ha för många " måsten" som väntar tynger ner, tycker jag.

  Nu kan du njuta av dagen när det är rent och klart. 

  Städning ( lite större sådan) brukar ske meddels hög härlig musik hos mig.

  Då händer det att jag tar några danssteg och sjunger med...då går det "som en dans" 😆👍

  Gott att det blev bra så snabbt för dig. ❤️

  Senast uppdaterad 1 maj 2017 10:15

 • 1 maj 2017 10:31

  Det är helt rätt och jag har inte orka så mycket på senaste tiden och  nu är det skönt att få rent och i ordning samt hänga i in rena kläder i garderoben. Så härlig känsla att ha energi och jag var nästan rädd ett tag när det var som värst. Finns kollegor som inte har orkat upp ur sängen och varit sjukskrivna i flera år. Alltför många måsten tynger ned och man ska göra saker på roligt sätt. Danssteg låter bra.. heart

   

Logga in för att skriva en kommentar.