icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 juli 2018 07:06
3

Egen tid

Åter en stund på balkongen imorse och vad svalt det var i luften. Vilken skillnad när jag gick ut en sväng  i Jakobsbergs centrum igår och det var som luften stod stilla och jag fick känslan att vara i en bastu. 

Imorse fick vi tidning oväntat nog. Har varit så mycket krångel med uteblivna tidningar att vi valde att säga upp den. Nu kom tidningen fast vi egentligen inte ska ha den och det kan vi ju vara värda.. 

Igår gjorde jag en god grekisk sallad i värmen.  Tröttar aldrig på grekisk sallad.  Styvsonen åt med god aptit när han kom från jobbet men valde att äta lite senare dvs elva på kvällen. Han har fortfarand spanska middagsvanor och nu är det är så varmt passar det ju bra. 

Funderat mycket på mitt jobb och framtiden och tänkt saker jag aldrig hunnit med att tänka annars.  Så skönt att slippa denna trötthet och jag inser vad viktigt det är med livskvalité och egen tid.  Hur mycket betyder egentligen ekonomin och kanske kan jag leva mer sparsamt i framtiden.  Trots allt är det mycket som inte kostar pengar och som man har glädje av i livet.  Speciellt för mig som är schackspelare och det finns ju även annat.  Motion, vänner, att skriva, få tid att ta hand om sig själv.  Så lätt att fastna i alla måsten och skuldkänslor. 

Fixade en annan hylla i skafferiet igår och vilken känsla det är att ha ordning när man öppnar ett skåp. Man mår bra av ordning och jag ska fortsätta med detta.  Precis som med kosten handlar det om att skapa bra vanor.  Minns att min mamma alltid sade att man ska lägga tillbaka en sak där man tagit den och visst ligger det mycket i en sådan enkel sak. 

Idag blir återigen en lugn dag och jag ska kolla på en schacksändning och maten blir kronärtskocka vilket passar bra i värmen. 

Jag tog en selfie igår och skickade till A eftersom jag fått låna hans fina Barcakeps dvs älskingslaget i fotboll. Ett stort förtroende från hans sida. Jag har ingen sommarhatt här i Sverige då jag lämnade den i Spanien men nu behövs det verkligen att ha något på huvudet. Tänker mycket mer nu än förut på att dricka mycket och att vara försiktig med värmen.  Vi är ju inte heller vana vid sådan här typ av värme.  Ser ut som det ska gå ned till 25 grader nästa vecka och vad skönt det skulle vara. 

a9d41aee-68ad-40a9-a54b-b633073b9371.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 27 jul 2018 07:14

  Då fick A en bild på två saker han gillar smiley

 • 27 jul 2018 11:45

  "Ner till 25 grader" smiley

  Jag minns somrar då man var glad om man alls nådde upp till 25 grader smiley

 • 27 jul 2018 12:15

  Ja det är helt annorlunda nu LadyG och jag har aldrig längtat efter regn så mycket som nu. 

Logga in för att skriva en kommentar.