icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 augusti 2015 19:59
2

Dirigera flytt på distans från Marocko

Nu på fredag flyttar min andrahandshyresgäst och det löste sig för honom som tur är. Kanske ödets mening att jag skulle sälja nu, vem vet. Jag sålde min fina säng från Kungsängen till honom. Jag har svårt att sätta pris och hade tänkt 500 kr först men frågade A och han föreslog 1000 och jag kollade lite på Blocket och det kändes Ok. ( Jag jobbar inte som försäljare kan jag upplysa om och det är nog tur.. ) Priset godkändes och han tackade för ett bra pris och det kändes bra för min del.Jag slipper ju också massa jobb med att annonsera och han får fortsätta sova i samma säng som tidigare. Win to win med andra ord..

Jag har beställt städning inför kommande visning och även styling men jag klargjorde i mitt mail att han måste naturligtvis städa men inte flyttstädning. Lika bra att vara tydlig och likaså att han späcklar igen hålen i väggen efter teven. Tror inte något kommer att bli problem och när jag är hemma ska vi ses för överlämning av nycklar och deposition.

Jag är glad att jag hittat en bra mäklare och en schackspelare. Känns tryggt och bra och jag fick ett bra pris så därför känner jag att jag lägga till styling då jag tror man tjänar på det då inbjudande bilder betyder mycket.

Pusselbitarna faller på plats.. Nu ska vi snart ge oss ut på en promenad i en skön kväll. Kvällarna är skönast då det är väldigt varmt.Vi kommer att åka en dag tidigare än tänkt till Spanien nästa vecka dvs redan på måndag och det känns bra.

Gillar

Kommentarer

  • 26 aug 2015 20:47
    Bella50

    Gott att allt verkar lösa sig smidigt. Må så gott ❤️

  • 27 aug 2015 06:23

    Vad bra att det börjar ordna sig med lägenheten. Det kommer säkert även gå bra med försäljningen. Nu efter sommaren är det säkert många som letar bostad igen. Ha en fortsatt skön semester.

Logga in för att skriva en kommentar.