icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 januari 2017 18:37
6

Det skrivna ordet är starkt och ingen bra säljteknik

Haft det riktigt tufft i över en veckas tid med långa arbetsdagar. Idag jobbade jag hemifrån och tänkte jag skulle sluta vid tvåtiden. Vad blev resultatet.. Jobbade oavbrutet utan lunch från nio till sex på kvällen. Ingen lunch igår heller. Nu måste det bli ändring och nu får jag landa och ta det lite lugnt i två dagar.

Har haft lite problem i min nya tjänst att jag inte kan Powerpoint och vill lära mig de ordentligt. Inte på någon webbkurs utan riktig kurs. Jag har kollat på nätet och ack så dyra ! Här får man inte sitta och drömma i lektionssalen om man vill ha valuta för pengarna. En kurs på en dag kostade 7500 kr och en av de billigaste (!) .. Jag mailade och frågade om moms ingick i priset och att jag ville anmäla mig. Jag fick ett väldigt kort svar tillbaka som förvånade mig. " Hej, moms ingår i alla våra kurser och var vänlig anmäl dig via  anmälningsblanketten. " Sedan hälsningar och inget mer. Jag kände verkligen att jag reagerade negativt. Det skrivna ordet är starkt som sagt och detta kändes inte välkomnande. Snarare tillrättavisande och det ska man inte känna som blivande kund.

Det intressanta var att detta var från min privata emaiadress men den krånglade imorse och  jag mailade även från min jobbadress och ställde samma fråga. Då fick jag ett helt annat svar och mycket trevligare. Troligen för att de såg att jag var på ett stort IT-företag. Ökade inte mitt förtroende direkt! Nej, det blev delete och ingen vidare säljteknik som sagt.

Nu ska jag försöka hitta någon i min bekantskapskrets eller bekantas bekanta som kan hjälpa mig. Kanske finns någon studerande eller liknande som vill tjäna lite extra pengar och jag får de kunskaper jag behöver till mitt jobb.

Nu blir det en riktigt lugn kväll för oj vad jag trött är efter veckan men imorgon lördag och ledig. Min nya kost fungerar inte just nu då jag har alldeles för stressigt omkring mig.

 

Kommentarer

 • 27 jan 2017 18:43
  Bella50

  Förstår att det blir svårt med kombon stress och ny diet. Ta det lugnt bara och gör så gott du kan. Att vara steget före med planering och enkla rätter kan vara det bästa på jobbdagar för dig. Vila upp dig nu. Inte bra med stress.

  Lite tulpaner kanske piggar upp 💐💐 / ❤️Bella 

  Senast uppdaterad 27 jan 2017 18:44

 • 27 jan 2017 18:51

  Tack och jag ska vila nu och helt rätt med planering. Jag ska komma på bra saker och är vid gott mod.

  Tulpaner piggar uppoch tack min vän. heart

   

 • 27 jan 2017 19:34

  Min fru betalade 5000 kr för en dags kurs där hon jobbar för lärare och 8 personer, hon brukar kör kurser själv för sinna användare hon driftar ett stortföretag. Gör även kursmatrialet. Är illa hon har blivet bätre på det mesta nu när vi träfads var det jag som bygde och fixade repareade datorer.

 • 28 jan 2017 05:08
  AH65

  En ny diet och samtidigt stress i tillvaron är svårt att förena. Jag kämpar med samma sak.  Kan inte påstå att jag lyckas hela tiden.. Men du har nog helt rätt i att planering är nyckeln till framgång.  Mitt tips - försök minska stressen  först. Det är svårt att få någon ändring av kosten att fungera när man är stressad.  Var rädd om dig!  

 • 28 jan 2017 07:53
  FrkM

  Det finns nog billigare kurser också. Menar du en kväll i veckan kurs eller två heldagar? Kanske något jobbet kan bistå med helt eller delvis?

  Det är jobbigt när man har mycket förändring samtidigt. Ta det lugnt. 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 1 feb 2017 22:03

  Tack allihopa, det har varit stressande för mig att inte kunna tillräckligt i systemet och nu har jag hittat två bra kurser som kommer att hjälpa mig. Känns väldigt bra.

Logga in för att skriva en kommentar.