icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 november 2014 06:45
2

Det går framåt

I morse provade jag ett par byxor jag var nyfiken på om jag kunde ha. Jag hade dem i våras men då satt dem så jag kände mig -för att vara brutalt ärlig - som en stoppad korv och kunde inte dra upp blixtlåset. Nu ver det en heltl annan känsla när jag provade dem. Inte helt ultimalt men på en mycket god väg. Stramar lite över låren annars sitter de bra. Härligt och jag ska ha mig på dem idag.

Viktresan fortsätter och nu fick jag en extra skjus på vägen!

Gillar

Kommentarer

  • 14 nov 2014 07:03

    Yes! Vet precis hur det känns!yes

  • 14 nov 2014 18:24
    Tita

    Grattis!

Logga in för att skriva en kommentar.