icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 maj 2014 20:06
6

Det blixtrade med eldslågor i kontakten..

Igår hade jag en fin lördag med A och eftersom han skulle jobba idag tänkte jag att jag också kunde jobba några timmar hemifrån. Sagt och gjort. Jag kopplade upp med min dator och när jag satte i kontakten blixtrade det och slog eldslågor. Usch, vad rädd jag blev och drog ur direkt reflexmässigt. Det visade sig antagligen vara kortslutning och måste erkänna att jag inte är mästare på att byta proppar och dessutom rädd för allt elektriskt. Googlade på det vilket jag inte skulle ha gjort då jag möttes av signaturen Rädd att dö ung.. Nåväl, jag lyckades så småningom och känner mig stolt över mig själv. Jag har jobbat några timmar idag och ikväll blev det grekisk sallad.

Kommentarer

 • 25 maj 2014 20:10
  Men fy vad obehagligt. Tur det löste sig ändå. Vad gott med grekisk sallad! :)
 • 25 maj 2014 20:13
  Tita
  Usch du måste vara försiktig. Strömmen är inget att leka med det är riktigt farligt. Tur att du inte fick en stöt. Sköt om dig!
 • 25 maj 2014 20:13
  Ja, jag tror att det är fel på min elkabel till datorn och jag ska ta med den till jobbet imorgon. Usch vad otäckt som sagt. Grekiskt sallad är så gott. Nu på sommaren ska jag äta mycket olika sallader för det är så gott.. :-)
 • 25 maj 2014 20:16
  Tack Tita och jag var verkligen försiktig och ringde en mina vänner för att få lite råd med tanke på att hennes man är elektriker i botten. Ska ringa till vår fastighetsförvaltare imorgon om detta för elektricitet är viktiga saker .
 • 25 maj 2014 21:02
  Gittebe
  Men vad mycket saker det händer runt dig. Handväskor kvarglömda på bussar och blixtar ur kontakter. Hua. Du har ett spännande liv. :) Var rädd om dig!
 • 25 maj 2014 21:18
  Tack Aries och vad bra att veta. Det är nog elkabeln det är fel på för det blixtrat lite lätt ibland när jag satt i den och jag har trott det var något tillfälligt. Jag ska inte använda den mer. Gittebe, Tack snälla och jag är egentligen en orosnatur och njuter av lugn och ro i mitt liv och njuta av de små tingens magi.. Det som känns bra är att jag hållit mig ganska lugn när det hänt saker och försökt ordna upp det.

Logga in för att skriva en kommentar.