icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 september 2014 22:20

Det blev ingen tomatsoppa ikväll

Kände mig lite för trött och förkyld för att orka handla ingredienserna ikväll utan tar det imorgon istället. Ikväll åt jag två skivor fröbröd. Inte helt optimalt då det inte är LCHFbröd men jag har inte ätit för mycket idag.  Tycker det är svårt att baka LCHFbröd då jag ännu inte hittat något som är gott. Nu lade min systerdotter ut ett recept på Facebook som tydligen inte går att misslyckas med och ska vara gott. Kanske något att prova även om jag kan vara lite skeptisk ibland till utryck som att kan ingen misslyckas med. Prova skadar väl dock inte.. 

En lugn kväll för övrigt.  A har satt upp en persienn och vi har fortsatt beundra vår nya gardin i köket... Nu står ett soffinköp på tur för att få ett vardagsrum. 

Jag är på väg att lägga mig och ska prova en meditation jag har hittat på nätet som ska ge avslappning. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.