icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 januari 2015 21:04
3

Det är tufft att träna

Oj vad trött jag har blivit efter ett pass på SATS och det är tufft att träna. Kan förstå människor som inte gör det.  Förstå mig rätt dock att jag inte klagar utan är nöjd med mig själv egentligen som gick ikväll. Tror jag behöver komma igång lite för jag var ganska trött i kroppen kände jag. Dock lika underbar och medryckande musik som vanligt,

Nu ska jag ta det lite lugnt,dricka en kopp te och äta något. Sedan måste jag diska och fixa lite för en av mina väninnor kommer hit imorgon efter jobbet. Första gången hon är här i nya hemmet och blir spännande att höra vad hon tycker. Har planerat kronärtskocksgratäng med champinjonstuvning som mat.

Gillar

Kommentarer

 • 21 jan 2015 23:41

  Bra jobbat med träningen! 

  Tittar på 'Schackets Kungar' på ettan och kom att tänka på dig! :-)

 • 21 jan 2015 21:13

  Tack och jag kommer nog att sova riktigt gott känner jag. Har bokat pass till på söndag också och nu tänkte komma igång med motion och rörelse.

 • 22 jan 2015 06:52

  Tac Utter och vad kul att du såg på schackpogrammet. Alla vi schackspelare pratar om det och kul att teve visar sådant. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.