icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1097171
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 september 2016 07:39
3

Det är lätt att rymma

.. men det svåra är att förbli fri som sagt. Idag sanningens ögonblick och vågen stannade på 76,9. Jag har alltså gått upp nio kilo på ett år och otroligt men kilona smyger sig sakta på. Jag vet vad jag har gjort för fel och det kommer hjälpa mig framåt nu. 

72,9 den siffra jag hade innan jag startade med periodisk fasta på Midsommarafton förra året.Jag tröstar mig att sedan gick det undan även om några kilo mer nu hoppas jag på en ordentlig nedgång till slutet på november. Känner mig lite chockad och att jag har lurat mig själv men nu ska jag hitta en viktnedgång som är bestående!

Lite ledsen över resultatet men kände det på mig. Nu blir det ett annat liv och för mig är planering ett av nyckelorden.

Gillar

Kommentarer

 • 18 september 2016 07:47
  viljans

  Lycka till, jag vet att du fixar det!!👍🌸 Peeeppp!!👍

 • 18 september 2016 07:52
  Bella50

  Du har en plan...håll dig till den , så är du snart tillbaka igen. 

  Även om du ramlade av en stund så har vi framgångståget kvar.  

  Hoppa på...sätet bredvid mig är ledigt. Pepp 👍😍

   

 • 18 september 2016 08:14
  aregnisw

  Förstår att du blir besviken och om du vet vad det beror på så är det ju bra då får du ju bara ändra på det. För det är nog lätt när man inte har stenkoll att kilona smyger sig på. Men nu har du ju en plan så gå nu efter den så ska du se att det kommer att ändra sig framöver och ha inte för bråttom utan ta det i din egen takt så kommer det säkert gå bra ppp pepp yes

Logga in för att skriva en kommentar.