icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 juni 2014 20:25
2

Dessa lugna dagar, så händelselösa men fina

Återigen en så lugn och fin dag och jag slås av man kanske inte alltid inser hur fina dessa dagar är. Det är inte alltid det behöver hända så mycket. Jag såg en liten pojke handla med sin mamma i affären i morse och hur roligt han tyckte det var att packa ned varorna. Jag mindes plötsligt min egen barndom och hur jag tyckte om att gå och handla med min mormor. Det är härligt att se på barn - mindfullness är ett modeord och sådant behöver inte barn höra - de kan konsten att leva här och nu. 

Fick mycket gjort på jobbet och efter jobbet direkt in i blomsteraffären för att köpa en blomma i en vacker blå färg. Den har jag satt i en fin vas i fönstret för att göra det lite välkomnande när min spekulant för att hyra lägenheten kom. 

En mycket trevlig person och jag märkte att hon tyckte om min lägenhet. Hon ska tänka på det hela och höra av sig imorgon. Känner ingen press och just nu tycker det det är rätt roligt att hyra ut min lägenhet för jag träffar så många människor. Slås av hur jobbigt många har det som saknar någonstans att bo och ett hem är så viktigt. 

Midsommarafton imorgon men inget speciellt händer. Midsommarafton är inte så viktigt för mig. Räcker bra att koppla av med A och jag minns hur skönt och annorlunda det var förra året när vi tog siesta mitt på dagen. Helt fritt från krav.. 

Gillar

Kommentarer

  • 19 jun 2014 20:34

    Du har så rätt i det, att helt vanliga dagar är så sköna! Jag har också tänkt på det på sistone att jag har inte gjort nåt "speciellt", vanliga vardagliga saker men jag känner mig så nöjd och tillfreds med tillvaron. Det är verkligen härligt. Jag ska inte göra nåt särskilt imorgon heller, här är det en vanlig dag. Hoppas ni får en lika lugn och skön MIdsommar i år!

  • 19 jun 2014 20:40

    Visst är det en fin känsla att få vila i.. Tack Mosel och önskar dig också en fin Midsommar. 

     

Logga in för att skriva en kommentar.