icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1097174
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 november 2015 09:21
8

Dansade bodyjam

Igår var en lugn och skön lördag. Jag kom äntligen iväg till SATS på ett härligt danspass och vad bra man mår av rörelse. Ganska svårt pass men jag har ingen prestationsångest kring dessa utan rör till mig musiken på mitt eget sätt i värsta fall. Stegen kommer efter ett tag om man har tålamod.

Gjorde LCHFchokladmoussé till efterrätt igår och det kändes bra. Känner att jag gärna vill ha något extra på helgerna och att jag gradvis åkit iväg mot en vanlig bulle eller kaka ibland.

Inatt sov jag oroligt och tror jag känner mig lite spänd inför morgondagen på jobbet. Drömde att jag sprang i olika hus och olika lägenheter och kände mig vilsen.

Igår kopplade vi av med en film i Kista, nya James Bond filmen. Jag bjöd A och såg den mest för hans skull för James Bond har aldrig riktigt varit min melodi. Gillar psykologiska thrillers bättre men trevligt att komma ut tillsammans. Är så fascinerad av dessa otroligt stora popcornbägare man tar med sig på en biograf och att det är ett självklart tillbehör för många..

Gillar

Kommentarer

 • 8 november 2015 11:35
  gasten

  En väldigt trevlig bild du lagt ut ! Det är roligt med dans och få röra sig till musiken, du verkar haft en trevlig lördag, det är väldigt bra att komma ut lite också, själv har jag inte varit ute på något, på ett tag, och det känns i både kropp och själ. Ska bli lite ändring på det nu. Pepp till dig och ha en trevlig söndag !

 • 8 november 2015 09:27
  FrkM

  Låter som att du hade en super mysig lördag! Avkopplande och mycket återhämtning. Hoppas du får en lika fin söndag :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 8 november 2015 09:30

  Tack och jag känner att det har gjort mig gott. Ibland behöver man få vara lite kravlös.

  Önskar dig också en fin söndag.

 • 8 november 2015 09:37
  LUAL

  Kul att du gillade BodyJam. Jag har inte testat den här releasen ännu men maken sa att den är bra. Ledaren för BodyJam som även har Zumban har varit på mig om när jag kommer tillbaka till BodyJam....

  Var filmen bra? Jag tycker de senaste James Bond-filmerna innehåller så mycket sprängande och skjutande att jag har tröttnat.

  Se nu till att inte tänka merpå jobbet idag utan fortsätt med din avkopplande helg.

   

 • 8 november 2015 09:45

  Det var lite svårao steg i Bodyjam men härlig rytm och allsidiga  rörelser.Jag vil ge det en chans och ha tålamod med stegen.

  Jag var inte så förtjust i filmen helt ärligt och tycker som du att det är för mycket biljakter, helikoptrar och skjutande. Gillar mer den psykologiska stämningen när jag ser spännande filmer.

  Tack och jag ska fortsätta och koppla av och känns bra.

  Ha en fin och skön söndag.

 • 8 november 2015 09:54
  LUAL

  Jag gillar också thrillers med mer psykologi. Dock har jag lärt mig att inte gå en fredagkväll. Maken och jag såg Tinker tailor soldier spy, och vi somnade båda två en bit in i filmenwink. Någon gång får jag se till att se om den på TV, för vi förstod aldrig upplösningen. Ska man hålla sig vaken funkar nog James Bond bättre.

  När det gäller BodyJam, det tar några gånger att få in stegen, det är därför som de kör samma program under så lång tid. Jag har kört nu i ca 4 år så en del steg känner jag igen men det blir en del hjärnjympa vid varje ny release.

 • 8 november 2015 11:15
  aregnisw

  Man mår alltid bra att röra på sig vad det än är du men jag älskar zumba men tyvärr försvann vår tränare till Göteborg. Men det är min favorit i alla fall.

  Kul med bio men håller nog med dig jag gillar psykologiska thrillers allra bäst. Inte James Bond.

  Tänk nu på dig själv din dröm verkar ju oroväckande och säger kanske lite att du inte är mogen att börja jobba än men det känner du bäst själv, men ingen som tackar en om man blir riktigt sjuk det är något jag lärt mig.

  Ha en fin Söndag nu

   

 • 8 november 2015 20:28
  Bella50

  Snygga du 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.