icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 januari 2014 19:47

Dans är roligt

Mitt andra pass på SATS ikväll och vad roligt och inspirerande det känns. Provade något som heter Bodyjam. Inte helt lätt att hänga med men det kommer. Härliga rörelser och jag känner också att det är bra för min arm att svänga ordentligt med tanke på att jag har problem med frozen shoulder. Känns som en liten inspirerande nystart och precis vad jag behövde. Nu gäller att komma rätt med kosten. Åt otroligt bra lunch idag utan kolhydrater . Sedan jobbade jag intensivt hela eftermiddagen, lite för intensivt då jag inte hann äta något innan träningen och måste hitta bra sätt där. Något jag kan fråga min blivande personliga tränare om säkert. Nu blir nästa pass zumba på måndag kväll. Ska verkligen bli kul och spännande att se hur det passet är. Nu blir det bara avkoppling framför tidning och teve, och vad skönt att en helg väntar.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.