icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 oktober 2015 06:10
5

Dags igen för en vecka med16:8

Mycket nöjd med helgen och skönt att A och jag fick vara lediga två dagar tillsammans. Kändes också bra att se status i lägenheten. Nu hoppas jag allt blir klart till 4 november så köparen  kan flytta in. Har varit ett litet orosmoment av naturliga skäl och i helgen som kommer ska vi flyttstäda och ta de sista sakerna och det är inte så mycket alls.

Igår spelade jag schack och en mycket rolig och inspirerande turnering trots att jag inte är nöjd med poängskörden men jag var inte tillräckligt snabb i tanken i alla partier. Det gör inget och jag ska spela en turnering imorgon kväll som jag ser fram emot.

Dags igen för 16:8. Man skulle kunna tänka sig att det känns tråkigt med måndag igen, ingen tidning, ingen frukost och jobb igen men så känner jag inte. Bara en ny fas och 16:8 är en spännande process både i kroppen och mentalt. Tror på och har lärt mig genom detta att det inte är så farligt att vara hungrig och att man inte behöver ha något att äta så fort man känner sug.

Ibland går mina tankar tillbaka till när jag gifte mig ung  och om jag får säga så vilken märklig man det var. Han arbetade inte när vi träffades utan tyckte det var bättre att jag jobbade. ( Tacka för det men jag var inte stark att säga ifrån på den tiden.. ) Varje måndag våndades han för att han skulle ha sitt enda arbetspass på hela veckan, tre timmars undervisning på ett studieförbund. Han klarade inte att festen var slut som han sade. Då blir livet inte så lätt.

Livet är kontraster och jag tycker om känslan och böljandet mellan vardag och helg. Finns ingen måndag utan det är en ny dag.

Gillar

Kommentarer

 • 26 okt 2015 06:13
  FrkM

  Jag hoppas du har någon mindre ångestladdad man i ditt liv nu :)

  16:8 är det fasta 16 timmar och sen får du äta? Vad får man äta?

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 26 okt 2015 06:29

  Tack och det är skillnad som natt och dag tack och lov. smiley Man får äta vad man vill och prova sig fram och jag har hållt mig till LCHF. Hände inget för mig på vågen innan 16:8 och det är som att viktminskningen kommer igång av denna fasta och att man också får ett annat förhållande till mat och ätande som extra bonus..

 • 26 okt 2015 07:41
  aregnisw

  Tur du har träffat rätt man nu yes

 • 26 okt 2015 07:50
  Bella50

  Bara att gratulera , Eleganz. Så skönt att "landa" på alla plan. 🌹👍

 • 26 okt 2015 10:06

  Skönt att läsa att du har flyt nu på alla planyes

Logga in för att skriva en kommentar.