icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 september 2013 06:44
3

Dags igen..

Vaknade med ett jubel igår morse.. Härligt att få äta frukost igen.. För övrigt en helt normal dag när det gällde ätandet. Det som var bra var att jag kände inget sockerbehov. Avstod från goda chokladbitar chefen bjöd på.. :-) Jag drack också mycket vatten och fick somna mätt denna dag. Nu är det dags igen för fasta och känns lite jobbigt att det bara är en dag emellan. Ska byta till måndag och torsdag istället. ( Kan säga helt ärligt att jag inte vaknade med ett jubel imorse.. ) Blir en intensiv dag arbetsmässigt men det kanske är bra så behöver jag inte tänka så på mycket på mat. Det kommer att gå bra och jag tror på metoden. Mitt nästa projekt är att köpa kokosnötsmjöl för jag vill börja baka LCHFbröd. Tror verkligen på att undvika kolhydrater och socker de dagar man inte fastar.

Kommentarer

  • 12 sep 2013 08:42
    Kolla kokosmjölet noga. Det är galet stor skillnad på andel kolhydrater mellan märkena! Anna Skippers superdya på nätet har 4 % tror jag, det jag köpte på Ica hade 16 %... Nu är jag för snål för att köpa det dyra innan det jag har hemma är uppätet, men eftsom jag inte vill äta det jag har hemma så blir det inget bakat med kokosmjöl... :b Får nog tänka om där ;). Pepp!
  • 12 sep 2013 19:39
    Tack för rådet och jag upptäckte faktisk att Risenta som finns på Ica inte är så bra då det har många kolhydrater. Jag har skickat efter från LCHF-butiken och även mix på LCHF-kaka. Här ska bakas.. :-)
  • 12 sep 2013 19:59
    Härligt!!

Logga in för att skriva en kommentar.