icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 februari 2017 07:09
3

Dags för zumba igen

Hade tänkt gå till zumbapasset förra veckan men då blev jag sjuk och lade mig tidigt på kvällen. Igår var det tisdag igen och måste ärligt säga att  det kändes lite trögt att komma iväg. Så frestande att bara landa i soffan framför en mycket bra serie jag ser just nu. Tjockare än vatten och kan verkligen rekommenderas.

Nåväl, det var så längesedan jag motionerade och kroppen behöver rörelse. Speciellt med tanke på mitt stilasittande jobb och hur mycket jag jobbat senaste tiden. Jag kom iväg och fantastisk härlig känsla! Man blir glad av zumba.

I måndags åt jag sallad med fetaoströra och vad härligt att kunna äta det igen. Fick så mycket sallad att jag bad om en liten förpackning på lunchrestaurangen för att ta med hem och jag åt det även igår.

Maten känns mycket lättare nu och jag känner mig inte lika begränsad som med strikt paleo. Kanske bra för mig att jag slutade med ost för jag åt väldigt mycket ost förut.

Gillar

Kommentarer

 • 8 feb 2017 07:40
  Bella50

  Jag äter inte mycket ost heller längre. Bara i maten s.a.s.

  All brieost jag gärna åt...sker med mycket måtta numera. Det är inget aktivt beslut , inget "förbud" ...utan har bara blivit så.

  Gott att du mår bättre igen 😍👍💐

   

 • 9 feb 2017 07:40

  Intressant detta med ost och hur man drar ned på saker utan att märka det. Jag åt ost både som frukost och mellanmål förut och kändes konstigt i början men inte nu längre.

 • 9 feb 2017 08:06
  Bella50

  Jag har även dragit ner på creme fraiche och grädde i maten. 

  Förr hann aldrig grädden bli för gammal...men det sker ibland numera.

  Senast uppdaterad 9 feb 2017 08:07

Logga in för att skriva en kommentar.