icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 mars 2015 21:55
1

Dags för träningspass igen

 Hemma igen efter spanskakursen.Jobbigt men också trevligt. Vi har så roligt koncept att vi sjunger spanska sånger på kursen. :-)

Har legat lite lågt med min träning då jag känt att jag haft en förkylning i kroppen. Imorgon jobbar jag hemma och ska ta ett pass mitt på dagen.Är lite motståndare till lunchgympa det kan bli stressigt men jag ska det lugnt och inte slänga i mig maten efteråt.

Idag åkte  A till Japan med sina söner och vilken spännande resa. De sitter på planet nu.Jag är glad för deras skull och de har planerat detta länge. Käns lite tomt men samtidigt får jag mycket egen tid.Ska försöka hitta bra rätter för min LCHFplanering samt naturligtvis hålla på med mitt älskade schack..

Gillar

Kommentarer

  • 26 mar 2015 22:08

    Tack Lissalo, lite annorlunda att vara ensam men det ska nog gå bra och roligt när A och jag får träffas igen.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.