icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 juli 2015 06:15
4

Dags för nästa stötvågsbehandling

Har känt mig lite lätt nervös hela veckan inför min andra stötvågsbehandling. Fördelen är dock att jag vet vad det är vilket jag inte visste förra gången. A erbjöd sig att följa med vilket var fint gjort men jag känner att jag måste kunna klara detta själv. 

Idag får jag en annan kvinnlig napraprat och jag har ringt och pratat med henne så det känns bra. Jag är trots allt glad att jag får hjälp och med små myrsteg blir jag lite bättre 

Dricker en kopp te nu till frukost och är glad att jag tackade nej till tårtan igårkväll. Det är farligt med att göra små avsteg att det inte får bli en vana  och det gäller att se upp. Ikväll när jag kommer hem ska jag laga en maträtt och har känt mig lite fantasilös när det gäller mat sista tiden. 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 jul 2015 19:20
  Tita

  Hoppas att det gick bra för dig på behandlingen. Roligt med din shoppingrunda, nu har du kläder för hela semestern. Varmt kommer du säkert att få också.

  Pepp, pepp!!

 • 22 jul 2015 06:40
  Krusmor

  Visst är det skönt att skriva ner tankar och ord, Eleganz. Att du lyckas formulera din nervositet gör dig starkare, för du fokuserar på rädslan i sig. Här var jag nära att skriva ner ordet "härligt" men det är rena floskler att formulera det ordet. Det är jobbigt, snarare.  Jag förstår dig, men att skriva betyder mycket. Tänker på dig, du blir bättre sakta men säkert.

  ...och du, starkt gjort att ha tackat nej till tårtan!

  Här hemma blir det grönkålsgratäng till middag :) ...bara ett tips... ;)

 • 22 jul 2015 07:37

  Åh vad gulliga och omtänksamma ni är allihopa. Tack! Det kommer att gå bra och jag ska bevara de orden inom mig som ett mantra idag..

 • 22 jul 2015 08:43
  Bella50

  Håller ena 👍 och tänker på dig ❤️....den andra 👍måste jag nog ha själv , är jag rädd...annars blir inget vettigt gjort här idag 😬👍

Logga in för att skriva en kommentar.