icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 september 2013 20:34
4

Dags för kvällste

Hemma igen efter en intensiv dag och jag har även hunnit med att köpa ett par nya stövletter.. Trodde jag skulle bli tröttare än vad jag är när det gäller att fasta men jag jobbar bra, känner mig skärpt. Det jag saknar mest är att inte kunna ta något mellanmål men samtidigt nyttigt att få koll på sitt småätande. Jag har inte vägt mig ännu, har ju bara hållit på drygt en vecka. (Även om jag läste på en blogg om någon som gått ned fem kilo på en vecka vilket verkar som ett mirakel.. ) Mitt mål är att prova en kjol på fredag morgon och se om den är lättare att komma i. Kläder är bra måttstock och talar sitt eget rättframma språk, både när man gått ned och när man gått upp. Har beställt mellanmålsbars men fick höra att Atkins inte är att rekommendera. Någon som har några andra bars att rekommendera. Känns lite trist då det var reklam för dem i en LCHFtidning vilket jag tycker känns lite fel och missvisande. Nu väntar härligt kvällste och en bit ost,skinka och en matsked avocado. Jag är så hungrig men imorgon blir det frukost.. Hurra! :-)

Kommentarer

 • 17 sep 2013 20:52
  maemal
  Jag tror inte det spelar någon roll vilka bars man väljer om man ska ha dem som mellanmål då och då. De jag känner till är fullproppade med vitaminer, mineraler och fibrer. (Så glöm inte att dricka!) Allevo har goda bars som dessutom finns i en "high protein" variant. Annars gillar jag Eat Natural. (Inget för den som vill undvika kolhydrader, dock). Det är nötbars utan en massa konstiga tillsatser (förutom chokladvarianterna som tyvärr innehåller sojalecitin.) Hittade en länk här om vad andra tycker[LANK]http://mabra.com/mabra-testar-energi-bars-sa-nyttiga-ar-de/[/LANK]
 • 17 sep 2013 21:05
  Tusen tack Maemal för länken! :-) Jag slås av hur många kalorier det är i olika bars. Jag tror jag ska försöka äta vanliga valnötter som mellanmål och kokosnötsbröd om jag klarar att baka det. Man får prova sig fram lite och det viktigaste är att skapa bra vanor.
 • 17 sep 2013 21:13
  Tack för tipset om egna bars och det låter som de blivit goda med tanke på att du inte fick ha dem för dig själv.. Jag ska prova på skoj.. :-)
 • 17 sep 2013 21:08
  maemal
  Man kan göra sina egna bars också. Jag testade nåt recept här på matdagboken, och de fick jag inte ha ifred :) Mannen och barnen gillade också dem.

Logga in för att skriva en kommentar.