icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074618
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 April 2014 09:57

Dags för dans igen

Idag blir det ett besök på gymet och det var längesedan. Jag måste få in motionen mer i mitt liv. Jag har visserligen haft det lite stressigt men det duger inte eftersom rörelse och motion är så viktigt för välbefinnandet. Köpte ett par nya träningsbyxor utan att prova. Skrattade lite för mig själv för jag tänkte att kommer jag inte dem får jag väl ha dem som träningsmål.. Jag kom i dem dock när jag provade i morse. Känns kul med något nytt då mina gamla var ganska slitna. Jag ska träffa A idag och vi ska se på lägenhet. Dock ack så långt nere i kön vi är, på femte plats. Jag vågar inte ens hoppas men första steget är ju att se hur lägenheten ser ut. Kul ändå som sagt att vi får gå på visning när det är många sökande. Provade min kjol efter senaste dagarnas utsvävning och den sitter väldigt trångt just nu. Inte bra. Jag brukar ha min kjol som riktmärke men jag ska ändra strategi har jag bestämt. Mer tid på gymet och mer tid för rörelse. På fredag morgon ska jag faktiskt väga mig och se var jag är viktmässigt. Lite " rädd" för det men måste se sanningen i vitögat och agera utefter det. Sedan ska jag väga mig varje fredag. Tror att det kan bli den motivator jag behöver just nu men väga mig varje dag tror jag inte på.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.