icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074603
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 April 2014 21:06
3

Chokladgiffeln fick vara ifred

Igår morse kändes det lite jobbigt som jag skrev men allt blev bara bättre och bättre. A kom och hämtade mig och vi åt lunch på Gröna Stugan. En underbar plats vid en liten sjö.. Är man där kan man inte bli annat än lycklig och att vara där med A gjorde mig bara så gott. Vi åt varsin räksmörgås. Jag åt bara en bit av det vita brödet. Hemma hos A blev det varsin glass och fick så vara för det är ju ändå helg. Sedan en middag med kyckling och grönsaker och jag klarade dagen riktigt bra kände jag. Vi handlade tillsammans och det blev tre chokladgifflar. Är de så billiga kan man inte låta bli utbrast min kära frestare.. :-) Jag lyckades klara allt bra och skickade med två av gifflarna till jobbet med honom idag och den tredje låg kvar och väntade på honom när han är hemma igen. Jag måste vara lite konsekvent och någon glass då och då går an men kaffebröd och bakelser är något jag måste vänja mig av med just nu. Ikväll hann jag med min vanliga trådning och det var ett tag sedan nu. Gjorde ont men nu känns det skönt. Fortfarande så fascinerad att man kan göra sådana saker med en vanlig sytråd. Idag har jag haft den bästa dagen på hela min ledighet och ingen huvudvärk eller stress. Känns bra att börja jobba imorgon. Jag har mycket energi känner jag som jag inte hade förut. Jag har fått tid att landa och komma underfund med mina matvanor vilket jag behövde.

Gillar

Kommentarer

 • 27 Apr 2014 21:16
  oups
  pepp
 • 28 Apr 2014 23:39
  mosel
  Bra kämpat! :) Jag har tyvärr redan glömt vad trådning var för nåt, du har nämnt det tidigare. Vad bra att du känner att du kunnat varva ner lite under ledigheten. Pepp pepp! :)
 • 29 Apr 2014 06:50
  Trådning är verkligen speciellt och med hjälp av en sytråd formar man ögonbryn och tar bort hårstrån på överläpp om det behövs. Känns så bra efteråt.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.