icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 december 2016 07:49
8

Bröllopsyra

Den stora dagen närmar sig med stormsteg och jag minns vad avlägset all kändes när vi började planera. Tiden går fort och jag minns ju också första träffen i Kista galleria 16 december för fyra år sedan. Tänk vad lite man vet om livet. Tänk om någon viskat i mitt öra att den mannen kommer du att gifta dig med om fyra år!

Allt känns bra i vår relation och alla steg vi har tagit känns naturliga och för min egen del känns det som jag har förmågan att möte en annan människa på ett djupare plan än när jag var riktigt ung. Om man då har " oturen" att möta en person som inte är riktigt bra för en själv, som i mitt fall i unga år, blir inte heller äktenskapet bra. Nog om det och jag blickar bara framåt och tacksam att äntligen fått landa i mitt liv efter mycket sökande!

Känner mig lite lätt stressad just nu vilket är naturligt. Mest stress nog för att våra spanska vänner ska bo hos oss och jag känner inte dem lika väl som A samt att de inte förstår engelska. Min spanska är inte så bra än så länge men i framtiden blir det lättare att kommunicera förhoppningsvis.  Det är fantastiska människor och första gången de är i Sverige så det blir roligt att visa dem Stockholm de dagar de är här. Vi har sagt åt dem att packa ned varma kläder. :-)

Idag jobbar jag hemifrån och ikväll kommer gästerna. Imorgon har jag tid bokat hos frisören. Ska inte sätta upp håret utan den lilla hatten får vara som ett hårsmycke.  Skönt att jag är ledig imorgon dagen innan. Ett tag tänkte jag jobba halva dagen men det hade blivit stressigt.

På fredag på eftermiddagen gifter vi oss i Sigtuna Rådhus. Vilket äventyr!

Gillar

Kommentarer

 • 14 dec 2016 08:04
  Bella50

  ❤️❤️ Åh, vad jag gläds med er båda ❤️❤️

  Nattgästerna är ju inte med er på hotellet  , så då får ni er egentid iaf. 

  Du vet att jag tänker på er och hoppas du förmedlar dagen i bilder senare.

  Varmaste gratulationer från mig / Din vän Bella50 👌😍👍🍾

   

   

 • 14 dec 2016 08:45
  Tita

  Tusen,tusen lyckönskningar till er båda. Det blir säkert en underbar dag som ni sett fram emot!

  Hoppas på bilder!

  Kramarheart

 • 14 dec 2016 09:53
  Flamenco

  Grattis! 

 • 14 dec 2016 12:06
  gasten

  Grattis till er båda! 

  Det blir säkert ett jättefint bröllop! 

  Det skulle vara roligt om du visade lite bilder senare. 

  Ha en fin dag! 

 • 14 dec 2016 12:47
  marre64

  Grattis! Önskar er all lycka heart

 • 14 dec 2016 15:40
  Donnina

  All världens lycka! Var rädda om varandra!

 • 14 dec 2016 19:16

  Ön skar er båda ettt riktigt fint bröllop, och ett jätte grattis heart

 • 15 dec 2016 05:00

  Vad fantastiskt!  Stort grattis och all lycka önskar jag er! Ha så roligt både med sista förberedelser och på den stora dagen förstås! laugh

Logga in för att skriva en kommentar.