icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1097170
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 november 2015 21:33
8

Bråkat idag med banken och vad det tar på krafterna

Jag har haft ett segslitet ärende sedan 2008 då min mormor gick bort och konto aldrig avslutades vid arvsskiftet.Jag var t.om med i radioprogrammet Plånboken och fick stöd att banken gjort fel. Tror ni att de erkänner. Nej,aldrig utan alla tjänstemän skyller ifrån sig. För en tid sedan fick jag kontakt med en väldigt trevlig person som lovade hjälpa mig och kändes fantastiskt. Idag mailade jag för att kolla status och fick ett autoreply att hon var föräldrarledig fram till 2017. Vad säger man!

Nu har jag bestämt mig för att ge upp. Det är inte mycket pengar det handlar om, 3000 kr men känns fel att de ska stanna hos banken, men vad gör man. Att samla ihop alla syskon är en omöjlighet för mig då vi har konflikter.

Jag har bestämt mig för att byta bank. Kommer bara ha kvar mitt lönekonto sedan kommer jag att skaffa tjänster på andra banker som inte kostar något. Sparar redan i Marginalen som ger 0,90 procents ränta. Varför ska vi kunder finna oss i att inte få någon ränta på våra pengar.

Det tar också på krafterna att slåss för sin sak så jag är glad att jag har gett upp och fokuserar på annat. Slås bara av en tanke hur lite man behöver som kund. För mig hade det räckt att någon bara sagt att så här får det inte gå till och ge några varma beklagande ord istället för att skylla ifrån sig. Något jag verkligen tar med mig i mitt eget arbete och bra att tänka på.

Gillar

Kommentarer

 • 30 november 2015 22:05
  babs2

  Det gäller att välja sina konflikter. Denna tycks kosta mer än den smakar sas.

  Peppkram till dig!

 • 30 november 2015 22:10

  Tack och precis vad jag kände idag. Ibland får man helt enkelt ge upp och kram tillbaka.

 • 1 december 2015 05:26
  Arrietty

  Så enerverande att de kommer undan, men ett så klokt beslut av dig att bestämma utifrån dig själv. Bra förebild blev du där – tack!

 • 1 december 2015 06:35

  Tack för dina ordd Arrietty. Man brukar säga i schack att det är en konst att ge upp i tid och så kan det även vara i verkliga livet. Bra att jag lyssnade på mig sjäv och inte fortsätter att stånga huvudet i väggen.

 • 1 december 2015 07:01
  FrkM

  För 3000 är det inte värt energin även om det är fel. Däremot kan jag tycka att banken borde se att de gjort fel och ersätta utan att utreda vem som gjort det. Ibland måste man bara hantera problemet och hjälpa kunden.

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 1 december 2015 07:09

  Håller helt med dig FrkM men inser att bankerna lever sitt eget liv när det gäller service och att ta hand om sina kunder.

 • 1 december 2015 09:26
  Bella50

  Jag  hade stridit hela vägen....men sån är jag. 😬

  Kan nya banken hjälpa dig där ? Alla konton ska väl med vid byte ...eller ?

  Man ska göra det som man mår bäst av.🌹👍

   

 • 1 december 2015 09:55
  Tita

  Det är länge sedan banken var ett service ställe för oss kunder. Idag föredrar de att vi inte sätter vår fot på ngt av kontoren. 

  Bra gjort att inte ta en strid du tydligen inte kan vinna! 

   

Logga in för att skriva en kommentar.