icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 augusti 2013 19:28

Bra arbetsdag med många skratt

Landar hemma och njuter av att det är fredagkväll. Känner mig nöjd med mig själv både arbetsmässigt och matmässigt just nu. Även om det senare inte säger så mycket då det bara är andra dagen jag är här men jag känner mig mycket inspirerad av denna virtuella omgivning. Åt en god frukost imorse med salami, melon, avocadoröra och sallad. Innan jag började med LCHF åt jag många smörgåsar varje dag men jag har kommit bort från det och jag minns att jag trodde aldrig jag skulle klara det. Så man ser att det går att förändra saker. Jag får tänka samma sak om mitt ökade sockerbehov och har nu slängt min halva chokladkaka som låg i kylskåpet. Synd att slänga men bättre än att jag äter upp, och svårt att ge bort till någon.... Min lunch idag gick också i tecknet av LCHF. Det är enkelt då det finns bra salladsbuffé. Jag mixade lite olika sallader på tallriken tillsammans med fläsknoisette och lite örtsmör. Slopade potatisen och kändes lätt som en plätt. Att vi sedan hade så trevlig lunch med varierande samtalsämnen från att bli levande begravd till sexuella avvikelser gjorde inte saken sämre. Vet inte hur vi hittade den röda tråden.. Jag behöver väl knappast säga att vi känner varandra ganska väl och många skratt blev det som sagt..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.