icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 april 2020 06:50
3

Börjar sakta må lite bättre

Har inte mått så bra på sista tiden och fick avbryta min morgonträning online.  Nu ska jag börja igen men ta det väldigt försiktigt.  

I söndags var A och jag ute på en promenad runt vår fina sjö i närheten och det är verkligen en härlig känsla.  Då hade jag inte varit ute sedan i måndags kväll lite kort och det är inte bra.  Man behöver ljuset.  Kanske kan jag komma in i vanan att ta en promenad på vardagkvällarna. 
 

Tror att det är nervositet som gör att jag inte mår bra och jag har mycket spänningshuvudvärk.  Allt detta med Corona tar på krafterna.  På något sätt måste jag hitta ett förhållningssätt. 

Precis som LissaLo skrev i ett inlägg är jag väldigt glad vi är två just nu.  A och jag har kommit ännu närmare varandra och alltid lika roligt när han kommer hem på dagarna.  

En spännande sak händer framöver nu på söndag. Jag har organiserat en landskamp online i schack.  Ett damlag från Sverige ska möta ett damlag från Filippinerna.  Riktigt spännande och det har varit stort intresse att vara med. 

Gillar

Kommentarer

 • 21 apr 2020 11:19
  piaan55

  Lycka till på Söndag med  landskamp online i schack.
  Coronan tar energi jag tillhör riskgruppen och  karantän sedan 9 mars.. Men har förmånen liksom du att inte vara ensam.. Hoppas att alla följer de hälsomyndigheten talat om för oss som gäller för att få ner smittspridningen.

  Sköt om er alla därute. 

 • 21 apr 2020 21:43
  Bella50

  Härligt att du mår bättre , vännen 😍...och jag måste ju säga att jag har " tur i oturen" som är konvalecent just nu.  Åker / går inte så långt hemifrån.

  Njuter också av att vara två..❤️

 • 13 mar 2021 16:29
  gittan52

  Snart ett år sedan du var här, hoppas att allt är bra med dig heart

Logga in för att skriva en kommentar.