icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 november 2016 08:22
6

Börjar närma sig

Förra veckan var intensiv då jag kände mig lite småförkyld men klarade mig och två utekvällar. Fest på jobbet som var trevligt men jobbigt när det är mingel och man ska balansera sin tallrik.

Den här veckan är lite lugnare och skönt är det för det är mycket att tänka på nu inför kommande fotografering till Allas och bröllopet. Känner att jag är lite nervös för fotograferingen att bli fotograferad av en riktig fotograf. Det blir på måndag nästa vecka och verkligen spännande.

Ikväll blir det zumba, ett 75 minuters pass och det ska bli skönt. Jag jobbar alltid hemma nu på tisdagar så har jag lättare att komma till sporthallen. Oftast skjutsar A mig men ikväll jobbar han så jag får klara mig på egen maskin. Ska väl gå bra även om det är fantastiskt lyxigt att sätta sig i en bil direkt efter passet. Det ska dock inte hindra mig för dansa ska jag.. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 29 nov 2016 09:52

  Vad spännande! Ska du fotograferas till Allas också? Visst är det roligt med zumba! Ha så kul både med dansen, förberedelsen till bröllopet, fotograferingen och allt, du har fullt upp smiley Pepp, pepp!

 • 29 nov 2016 21:01
  chicha

  Vad roligt att du hittat zumba. Det tyckte jag också var kul när jag provade för flera år sedan, men fick hälsporre och då var det roliga slut😟. Men det är som sagt länge sedan nu, så jag ska prova igen snart- hade faktiskt bokat förra onsdagen, men då var jag inte riktigt pigg så jag bangade. Imorgon har jag hundkurs (varannan vecka) men onsdagen därpå kanske?! 

  Det går säkert bra med fotograferingen. Det är kul och man känner så snygg! 

  Jag provade på en proffsfotografering då jag fick i mål första gången 2012, Kolla bland mina bilder får du se!😏

  När är det bröllopet blir av då?

 • 29 nov 2016 22:30
  gasten

  Låter jättespännande med både fotograferingen för Allas och bröllopet !

  Lycka till !

 • 30 nov 2016 06:25

  Vilken tur att du kan jobba hemifrån så du slipper restiden. Nu har du ju också så mycket annat på gång förutom jobbet. Är det nu i helgen som bröllopet står?
  Jag gick också på Zumba igår men det var bara ett 45 min pass.

 • 30 nov 2016 06:50
  aregnisw

  Spännande med fotografering hoppa du lägger ut lite bilder ifall man inte hinner med att köpa tidningen. yes

 • 30 nov 2016 08:22
  Bella50

  Lycka till med allt roligt som är på G just nu.👏👏❤️

  Meddela vilket nummer av Allas du är med i. Spännande.

  Jag var ju med i "Allt om LCHF " i april -16 .  Jättekul.

  Fotografen kom hem till mig. Det var väldigt avslappnat.

   

  Senast uppdaterad 30 nov 2016 08:23

Logga in för att skriva en kommentar.