icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 oktober 2013 11:54
2

Börjar hitta min rytm

Igår blev det räksallad hos min särbo på kvällen och inget choklad eller fikabröd. Känns mycket bra och som jag är på rätt väg. Som jag skrivit tidigare ska helgen användas till att bland annat botanisera bland LCHF recept. Ikväll ska jag baka samma bröd som förra gången och denna gång med grekisk yoghurt istället. Ser redan fram emot att plåten ur ugnen med dessa fina bröd.. Finns mycket man kan hitta på om man tar sig tid. Nu har jag precis ätit räksallad igen till lunch och ska strax iväg och klippa mig. Känns skönt att få bli fin i håret och man blir glad av denna fina höstadag.

Kommentarer

  • 25 okt 2013 12:19
    Hjärta
    Det låter både gott och som om du kommer få en fin höstdag.
  • 25 okt 2013 12:19
    Hjärta
    Det låter både gott och som om du kommer få en fin höstdag.

Logga in för att skriva en kommentar.