icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 augusti 2015 19:18
3

Börjar få semesterkänsla

Idag har  vi för första gången varit ute och ätit och värmen har inte varit lika tryckande utan det har fläktat skönt. Nu äter jag försiktigt till skillnad mot förra året. Kom ihåg att jag förutom glass även inledde med pressade apelsiner från en gatuförsäljare. Ryser när jag tänker på alla bakterier som måste frodas i glaset och den dskningen är inget som Hälsovårdsmyndigheten i Sverige skulle godkänna... Här äter man också alltid på samma tallrik så visst är det annorlunda. Nu undvek jag sallad och en typ av kötträtt med mineralvatten till samt kaffe efteråt. Hoppas det går bra och det var skönt att komma ut från lägenheten och inte alltid ordna med maten själv.

Apropå lägenhet så är det fascinerande vilket liv det är på natten. Inatt var det sopbilar som gick på högsta maskin blandade med ljud från moskén samt människor som är ute och går. Helt fascinerande men kl fyra lugnade det sig.

Skön känsla att promenera idag vid den vackra stranden. Jag försöker att tänka på vad jag äter även om jag hoppar över 16:8 och känns bra att jag helt hoppar över bröd. Nog ska man kunna äta sunt på semestern och ändå få njuta. Något som jag tycker är gott och äter mycket av är vattenmelon. Vad söt den är och förutom mineralvatten känns det som det är något man behöver i värmen.

Igår tog vi en sväng  till A:s pappa och fru och på hemvägen på kvällen gick vi för att fika. Jag hade bett A köpa nötter för jag var hungrig och vill undvika att köpa smörgåsar eller bullar på kvällen pga hungern. A hade glömt bort att vi skulle köpa nötter men springer iväg längst hela den långa gatan och tillbaka till cafét med en påse nötter till mig. Ordet omtänksamhet räcker inte riktigt till..

Gillar

Kommentarer

 • 23 aug 2015 20:59

  Fin bild på dig och det ser ut som om du har hamnat i sandens rike. Jag har varit i Marocco, i Agadir och så var vi på besök i "den rosa staden" också. 

  Ha det skönt och njuuuut!!

 • 23 aug 2015 22:12
  Bella50

  Håller med...fin bild med semesterkänsla ☀️😎👍

  njut av den. Kram från din reskamrat ❤️

 • 24 aug 2015 19:57

  Tack alla och kram tillbaka till min reskamrat.. Tita, Agadir och Marrakesch ska vara fina städer och vore roligt att besöka dem någon gång. Där jag är nu är mest turister från södra Marocko så det är lite speciellt. Många marockaner med andra ord.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.