icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074602
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 April 2014 21:48
2

Blus med rosetter

Då var det dags igen och jag hämtade en av de tre blusarna jag beställt. Också uppsydd speciellt till mig precis som kappan och med rosetter på ärmarna som dekoration. Enkelt och fint och jag ska ha den på jobbet i morgon. Arbetsdagen har gått bra idag och maten likaså. Försöker ta det lugnt på jobbet och inte stressa upp mig inför det kommande månadsslutet. Inget bra tecken att jag trots att jag haft det bra varit så trött under min ledighet och jag ska vara rädd om mig själv. Hade önskat att ventilationen skulle vara ordnad när jag kom hem idag men ack nej. Bara att hoppas att det snart ska lösa sig.

Gillar

Kommentarer

  • 28 Apr 2014 23:20
    mosel
    Vad kul med ny blus och specialbeställd dessutom! :) Ja, försök ta det lugnt och inte stressa. Pepp pepp!
  • 29 Apr 2014 06:44
    Tack och jag ska verkligen försöka hitta små lugna stunder när jag jobbar. Stress är farligt. Känner mig glad som ett barn att jag ska ha min rosettblus idag.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.