icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 augusti 2017 21:19
6

Blickar tillbaka

Längesedan jag skrev och jag gjorde ett uppehåll med tanke på att jag ville lägga mycket tid och energi på Nordiska Dammästerskapet i schack i slutet på juni. Jag är riktigt nöjd med att komma delad trea och det var roligt att spela. Matmässigt gick det väldigt bra för första gången då jag åt lunch varje dag på en libanesisk restaurang. Vällagad mat och vilken skillnad mot denna snabbmat. Efter den libanesiska maten hade jag inget sötsug alls och kanske en av hemligheterna att jag fick bra energi till mitt spel.

Nu har jag haft semester tre veckor och är i vårt paradis i Spanien. Terassen är renoverad och det är så vackert att det är overkligt. I början var det jobbigt att ordna med allt men nu simmar vi i swimmingpoolen som hör till huset samt fikar på kvällen på takterassen och njuter av utsikten. Det är skönt med sol men dagarna är jobbiga och med denna starka sol. På sätt och vis är kvällarna bäst för det blir dessa härliga ljumma sommarkvällar som jag kan känna att vi har för lite av i Sverige.

Semester är inte bara att göra saker utan också tid för reflektion och eftertanke. Jag inser verkligen vilket tufft år jag haft jobbmässigt och att det måste ske en förändring och slå ned takten. Livskvalité betyder så mycket. Jag har tappat så mycket av både motion och mat och ska få in det igen i mitt liv på ett sätt jag mår bra av.  Tappade zumban pga att jag inte tyckte jag hade tid pga jobbet vilket är vansinnigt med tanke på att den startar 19.30 på kvällen.

I höst ska jag dansa!

3df3b90e-0049-4fa2-b84d-77449a162ed8.JPG

Gillar

Kommentarer

 • 26 aug 2017 22:57
  gasten

  Roligt att höra ifrån dig! 

  Det låter helt fantastiskt med ert boende i Spanien! Men kvällarna är underbara när det är så varmt på dagarna. Njut och ha det skönt resten av semestern också! 

 • 27 aug 2017 07:43
  lejonell

  Bra att du tänker på dig själv och gör tid för ditt eget mående. Grattis till en fin prestation i schacket!

 • 27 aug 2017 07:44

  Jag förstår precis din känsla av ljumma kvällar. Att kunna gå ut i kortärmat på kvällen händer inte så ofta här hemma i Sverige.

  Jag hoppas du nu kan få en bättre fortsättning på året med mindre att göra på jobbet och att du ska hinna träna Zumba igen. 

  Kram😘

 • 27 aug 2017 08:18
  Bella50

  Åh, vad jag blev glaa...d att "se" dig härinne igen 😆😘

  Vilken fin bild från taket på paradiset 👏👏

  Där är det inte svårt att trivas och njuta med kärleken ❤️

  Bra med reflektioner och prioriteringar i livet. Jobb är inte allt...😬

  Önskar dig det bästa. Kram från din vän Bella 😍👍

 • 27 aug 2017 09:12
  aregnisw

  Så kul att höra av dig och vilken underbar utsikt ni har så där skulle jag vilja bo också, hoppas allt blir bättre när du kan dra ner lite på jobbet och att du kan börja dansa igen för zumba är ju härlligt. Ha det nu toppenbra yesheart

 • 27 aug 2017 20:53

  Tack allihopa för era fina kommentarer. Jag blir verkligen glad! Jag har saknat er också och visst är det speciellt det vi delar med varandra här på MD. Känns som en liten - eller ganska stor får man väl säga- familj många gånger.  heart

   

Logga in för att skriva en kommentar.