icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 augusti 2015 20:53
10

Blev intervjuad idag i marockansk tevesändning

Idag var vi på en väldigt vackert café och såg ut över havet och jag bara njöt av känslan och precis lagom varmt. Då kom det fram ett marockanskt teveteam och frågade om de fick intervjua A och mig för de gjorde ett reportage om varför man åker till Rio Martil som platsen heter där vi är. Lite komiskt med tanke på hur negativ jag kände mig igår... Nu fick jag berätta varför jag är här och vad jag tyckte bäst om. Det blev lätt att svara på och jag sade att jag var från kalla Sverige och underbart med solen och havet. Lustigt och oväntat att det hände! Jag ser det som ett litet tecken att ta vara på det positiva som finns omkring oss i livet och fick mig faktiskt en riktig tankeställare..

Gillar

Kommentarer

 • 27 aug 2015 21:03
  paloma

  Du har verkligen många fina kläder, och du passar i åtsittande med din fina figuryes

 • 27 aug 2015 21:06

  Tack Paloma! smiley Jag  vill ha många bilder på mig själv i dessa kläder för att hjälpa mig att hålla vikten. Känns som en present att kunna ha sådana kläder och även att kroppen känns lättare. Denna klänning har jag inte kunnat ha på så många år då den är så åtsittande.

 • 27 aug 2015 21:10
  paloma

  Det blir bra motivation att titta på dessa fina bilder, du får förstora någon utav dom och hänga uppsmiley

 • 27 aug 2015 21:24
  Bella50

  Håller med om ALLT ! Du är jättefin ❤️ Och kul med intervjun. 🌹👍

 • 27 aug 2015 22:12
  aregnisw

  Så trevligt med intervjun lite spännande kan jag förstå smiley

 • 28 aug 2015 06:25

  Du har verkligen lyckats med att matcha färgerna. Till och med räcket du stödjer dig emot har samma blå som klänningenlaugh. Ha en fortsatt skön semester.

 • 28 aug 2015 06:33
  Krusmor

  Vad fin du är. Fortsätt njut av din vistelse :)

 • 28 aug 2015 07:43
  ImmaAmmi

  Vackert! Både du , klänningen och miljön runtomkring! laugh

 • 28 aug 2015 08:39
  gittan52

  Vilken roligt händelse!

  Och jag håller med övriga, du är jättefin!

 • 29 aug 2015 11:13

  Tack snälla ni för så fina ord och jag blir så glad! Så härlig känsla att känna att en förändrad livstil ger resultat. Tack igen och det betyder mycket!

Logga in för att skriva en kommentar.