icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 oktober 2014 18:52
2

Blev fotbollssänka ikväll

Idag skojade jag med A när han kom hem från jobbet och lade ett skelett på min sida av sängen. Han har nämligen köpt ett sådant att ge till sina söner nu inför hallowein. Han hajad till oh sedan skrattade han. Han gillar inte att jag ska gå ned för mycket i vikt men jag har garanterat att så smal blir jag inte.. :-)

Ganska mycket kvar och på onsdag nästa vecka blir det vägning efter fyra veckors diet.

Hade tänkt fråga A om mat när jag kom hem men det visade sig att han skulle iväg till en restaurang med sina kompisar och se en viktig fotbollsmatch. Jag fick klara mig på egen hand denna lördagkväll och ingen fara på taket. Jag ska strax koppla av med en film och jag har lagat köttfärsbiffar med ugnsrostade grönsaker. Ikväll provade jag rättika jag aldrig ätit förut. Lite annorlunda smak men påminner om potatis.

Gillar

Kommentarer

  • 25 okt 2014 20:15

    Haha, roligt practical joke! smiley

  • 25 okt 2014 23:24

    Fint skämt :-)

Logga in för att skriva en kommentar.